Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elder Scrolls Online Güncellemesi Yeni Bir Dünyaya Kapı Aralayacak

Oyunun geliştiriciliğini üstlenen Bethesda, önümüzdeki yıl boyunca sürecek hikayesinde yeni ve büyük bir maceraya atılacak.

Bethesda Softworks tarafından geliştirilen Elder Scrolls Online, oyuncuları daha önce hiç görülmemiş bir dünya, hikaye ve kültürler ile tanıştıracağını söyledi. Popüler oyun, 2022 yılında büyük bir güncelleme alacak.

Oyuncuların bu heyecan verici yeni macerada tam olarak nelerle karşılaşacakları büyük bir merak söz konusu. TESO’un üç fraksiyonundan birini temsil eden, zırh giyen birinin gözetimi altında kayalık bir kıyı şeridine yaklaştığı sinematik bir teaser yayınlandı.

Elder Scrolls Online Güncellemesi Bir Yıl Sürecek

Elder Scrolls Online

Reddit’te yeni gelecek olan güncellemenin, büyü ve simyada ustalıkla bilinen, elf kökenli bir insan ırkı olan Bretonları içereceği konusunda bazı spekülasyonlar var. Bunun birkaç nedenden dolayı yerinde bir tahmin olduğu düşünülüyor. Zira Bretonların ana eyaleti High Rock, Tamriel’in en kuzeybatısında bol kayalık, engebeli arazi ve bir dizi adaya sahip bir yarımada.

TESO’da, Altmer’in atalarının evi olan Summerset Adaları’nın tamamından bahsedilmedi. Ayrıca birçok başka deniz eyaleti de var. Güncellemenin ne zaman geleceği hakkında henüz bir açıklama yok. Çıkış tarihi belli olduğu takdirde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.