Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elden Ring Lansman Fragmanı Yayınlandı

FromSoftware, yeni düşmanlar, patronlar, biyomlar ve daha fazlasını içeren Elden Ring'in muhtemelen son fragmanını yayınladı.

Elden Ring hafta sonunda çıkış yapacak, hayranların heyecanı katlanarak artmaya başladı. FromSoftware, oyunun lansman fragmanı olarak adlandırılan ve muhtemelen son fragmanını yayınladı. Video, muhtemelen hayranların heyecanını daha da artıracak bir dizi yeni düşman, biyom ve patron sergiledi.

Ne yazık ki birkaç spoiler içeriği çevrimiçi sızdırıldığından, bazı hayranların geleceklerin bir kısmını zaten biliyor olması mümkün. Bu, FromSoftware’in hayranlarından Twitter üzerinden Elden Ring’i başkaları için mahvetmemelerini rica etmesine neden oldu. Neyse ki, oyunu piyasaya çıktığında oyunu oynamayı düşünen hayranlar, spoiler yemekten daha uzun süre kaçınmak zorunda kalmayacak.

Elden Ring Lansman Fragmanı Aksiyon Dolu

Elden Ring

Bu haftanın başlarında FromSoftware, oyunun öncülü hakkında şaşırtıcı miktarda bilgi ortaya çıkaran bir Elden Ring genel bakış fragmanı yayınladı. FromSoftware sadece Sekiro: Shadows Die Twice’a bu kadar ayrıntılı bir fragman verdiği için bu oldukça beklenmedik bir durumdu. FromSoftware’in, Sekiro ile yaptığı gibi, yeni oyunun hikaye anlatımına daha az belirsiz bir yaklaşım getirdiği düşünüyoruz.

Bugün yayınlanan lansman fragmanı ise yeni patronları, biyomları ve düşmanları gösteren heyecan verici aksiyon sahneleriyle ağzına kadar doluydu. Fragman gotik görünümlü bir kaleyi, hem kalkan hem de top görevi görüyormuş gibi görünen bir silahı, birden fazla ejderha patronunu, oyuncuya saldırmadan önce kıskacından yakalayan bir ıstakoz düşmanı ve bir patron savaşı gösterdi.

ELDEN RING – Rise, Tarnished | Official Launch Trailer

FromSoftware, oyunun en heyecan verici yönlerini piyasaya sürülmeden hemen önce sergilemeye karar vermiş gibi görünüyor. Elden Ring’in sınıfları, büyük olasılıkla oyun için heyecan yaratmak amacıyla Twitter ekran görüntüleri aracılığıyla ara sıra duyurulmuştu. Elden Ring daha az geleneksel bir estetik için gittiği için, sınıflar Dark Souls oyunlarında bulunan sınıflardan çok farklı.

Şimdiye kadarki en ilginç sınıf, tartışmasız Prisoner sınıfı, çünkü karakter modeli, sınıfın bağlı olduğu söylenen bir demir maske ile süslenmiş. Bu estetik, Elden Ring temasına mükemmel bir şekilde uyuyor gibi görünüyor ve piyasaya sürüldüğünde sınıfın nasıl oynadığını görmek ilginç olacak. Neyse ki hayranlar için Hidetaka Miyazaki’nin en son fantastik eserini deneyimlemeleri uzun sürmeyecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.