Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elden Ring’ten Nefes Kesici Yeni Ekran Görüntüleri Geldi

Elden Ring için etkileyici yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Duvar kağıdı olarak bile kullanabilirsiniz.

Bandai Namco, tüm oyun dünyasının büyük merak ve heyecanla beklediği aksiyon RPG oyunu Elden Ring’ten yeni ekran görüntüleri paylaştı. Görüntüler oldukça etkileyici. Geliştirici ekip büyük ihtimalle, Tokyo Game Show 2021 için bizleri heyecanlandırmaya çalışıyor. Bahsettiğimiz etkinlikte Elden Ring’ten yeni bir fragman görmeyi bekliyoruz.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde oyunun hikayesi, mekanikleri ve dünyası hakkında birçok bilgi öğrendik.

Elden Ring, FromSoftware stüdyosunun portföyündeki bir sonraki oyun olacak. Yıllar önce Demon’s Souls ile FromSoftware, kendi oyun türünü yarattı. Ekip, oyunun ilk dakikalarından itibaren yüksek zorluk seviyesi ile karakterize edilen RPG oyunlarını bizlere sundu. Stüdyonun diğer amiral gemisi oyunlarının yaratılması sırasında olduğu gibi, ana tasarımcı rolünü Hidetaka Miyazaki üstlendi.

ELDEN RING - Official Gameplay Reveal

Yaygın olarak Souls-Borne olarak bilinen serinin oyun modelini takiben, oyundaki ana hikaye gizemle örtülü olacak ve oyuncu bu sırada bilgi parçalarını ortaya çıkarmaya ve bir araya getirmeye çalışabilecek. Hikayeyi ortaya çıkarmak için oyunun her aşamasını titizlikle tamamlamak gerekecek.

Oyunun aksiyonu, altı krallığa bölünmüş The Lands Between bölgesinde geçecek. Her biri, Elden Ring’in parçalarını elde etmek için yenmemiz gereken yarı tanrılardan biri tarafından yönetilen bu diyarları gezeceğiz. Kararmışlardan biri olan ana karakterin sürgünden The Lands Between‘e dönmesi bu gizemli nesneyi kırarak oldu. Daha önce, Erdtree’nin tüm ülkeyi altın bir parıltıyla aydınlatan zarafetini kaybettiği için bunu yapamamıştı.

Maceranın başlangıcında, cinsiyetini ve görünümünü belirleyerek kendi kahramanımızı yaratacağız. Oyun, büyük ölçüde RPG unsurlarına odaklanarak, kullanıcıya karakter geliştirmede özgürlük sunacak; bu, geniş bir silah ve büyü cephaneliği ile el ele gidecek ve her duruma uygun taktikleri ayarlamanıza izin verecek.

Oyunun ana özelliklerinden biri, karmaşık savaş sistemi olacak. Rakiplerle çatışmalar dinamik bir şekilde gerçekleşecek ve her saldırı çok hassas olacak. FromSoftware zorlu yapımlar yaratmasıyla ünlü ve Elden Ring bu kuraldan farklı olmayacak, her düelloya dikkatle yaklaşmamız gerekecek ve düşmanların çeşitliliği sürekli olarak yeni taktikler icat etmemizi gerektirecek.

Elden Ring Ekran Görüntüleri

Elden Ring
Elden Ring
Elden Ring
Elden Ring
Elden Ring
Elden Ring
Elden Ring
Elden Ring

Elden Ring, 21 Ocak 2022 tarihinde çıkış yapacak. Oyunu, Steam üzerinden istek listenize ekleyebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.