Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elden Ring, E3 2021’de Gösterilebilir! Gözler Bu Tarihte

Uzun yıllardır beklenen Elden Ring’in yayıncılığını üstlenen Bandai Namco, E3 2021’in son gününde sahneye çıkacak. Söz konusu sunumda oyundan ilk görüntülerin paylaşılması bekleniyor.

Souls geliştiricisi FromSoftware ve Game of Thrones yazarı George RR Martin arasındaki çok özel işbirliğinin meyvesi olarak karşımıza çıkacak olan Elden Ring, ilk kez E3 2019’da duyurulmuştu. O zamandan bu yana oyundan neredeyse hiçbir haber almadık. Tabii, bu yılın başlarında sızdırılan ve Elden Ring’e ait olduğu söylenen fragmanı saymazsak.

Bugün itibarıyla merakla beklenen RPG’nin yapımcısı Bandai Namco’nun E2 2021 sahnesinde yer alacağı açıklandı. Çevrimiçi olarak gerçekleşecek olan etkinliğin son günü olan 15 Haziran’da kendi sunumunu düzenleyecek olan Japonya merkezli şirket, bizlere Elden Ring hakkında yeni bilgiler verebilir. Bu nedenle tüm gözler, 15 Haziran Salı günü TSİ 00:25’te başlayacak Bandai Namco sunumunda olacak.

Elden Ring E3 2021

Geçen ay sosyal medyada dolaşan bir görselde ise Elden Ring duyurusu için 14 Haziran 2021 tarihi işaret edilmişti. Ayrıca basındaki bazı isimlere duyuru için promo gönderildiği de iddia edilmişti. Söz konusu tarihin E3’e denk gelmesi, bunun doğru olma ihtimalini bir nebze de olsa güçlendirmişti. Bugün ise yayıncı Bandai Namco’nun iddia edilen tarihten bir gün sonra sahne alacağını öğreniyoruz.

Elimizdeki bilgiler hayli kısıtlı olmasına rağmen, projeye dair bildiğimiz birkaç şey var. İskandinav mitolojisini konu aldığı söylenen Elden Ring, açık dünya tarzı bir oyun olacak.

Elden Ring - E3 2019 Announcement Trailer | PS4

Soulsborne oyunları ile benzer bir havaya sahip olacağı tahmin edilen RPG’nin, hem görsel kalite hem de hikaye anlatıcılığı gibi konularda etkileyici bir deneyim sunacağı tahmin ediliyor. Sizin de tahmin edebileceğiniz üzere bu beklentiyi artıran en önemli etkenlerin başında ise Game of Thrones yazarı George R. R. Martin’in de projede yer alması geliyor.

Tamamen dijital formatta gerçekleşecek olan E3 2021 etkinliğinde yer alacağı kesinleşen PC oyunlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.