Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Efsanevi GI Joe Karakteri Snake Eyes Fortnite’ta

Epic Games, 80'lerin popüler çizgi roman serisi GI Joe'un popüler karakterlerinden ninja Snake Eyes'ın Fortnite'a eklendiğini açıkladı.

Dünyanın en popüler Battle Royale yapımlarından Fortnite, yeni bir oyun içi karaktere daha kavuştu.  Geliştirici stüdyo Epic Games tarafından yapılan açıklamada, geçtiğimiz yıllarda beyaz perdeye de uyarlanan 80’lerin popüler çizgi roman serisi GI Joe‘un popüler karakterlerinden ninja Snake Eyes‘ın Fortnite’a eklendiği duyuruldu.

GI Joe Snake Eyes

Geçtiğimiz yıl Fortnite’a eklediği John Wick karakteri ile oyuncuları bir hayli mutlu eden Epic Games, dövüş meziyetleri ile nam salan bir başka film ve çizgi roman karakterini daha oyuna dahil ediyor. 80’li yılların oyuncak, çizgi film ve çizgi roman serisi GI Joe’un en sevilen kahramanlarından usta ninja Snake Eyes Fornite’a resmen ayak bastı.

Resmi Fortnite mağazasından temin edilebilen Arashikage Clan seti, GI Joe’nun en iyi casusunu ve son derece yetenekli usta ninja Snake Eyes’ı Hunter kadrosuna getiriyor. Gizemle örtülü Snake Eyes, GI Joe’ya katılan ilk komandolardan biriydi. Kimliği ve geçmişi bugüne kadar sır olarak kalan Snake Eyes, ninja becerileri ve amacına olan bağlılığıyla öne çıkıyor.

Arashikage Clan setinde Snake Eyes görünümü, bir Katana Pickaxe ve Back Bling bulunuyor. Snake Eyes’a yakın gelecekte GI Joe ekibinden herhangi birinin katılıp katılmayacağı ise şimdilik belli değil.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.