Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Edengrad 4 Nisan’da Erken Erişime Açılıyor

Hayatta kalma tarzı oyunları sevenlerin şans vermedi gereken Edengrad, 4 Nisan'da Steam üzerinde erken erişime açılacak.

Hayatta kalma temalı MMORPG Edengrad, bir süredir sessiz sakin devam eden yapım aşamasındaydı. Kısa süre önce geliştirici firma Huckleberry Games tarafından paylaşılan habere göre, oyun 4 Nisan 2017’de Steam üzerinde erken erişime açılacak.

edengrad erken erişim

Oyunun erken erişime açılması şerefine takipçileri arasında büyük bir sanal parti düzenlenecek. Böylece Edengrad oyuncuları, oyunun geliştiricileri ve hikaye yazarları ile vakit geçirme fırsatı yakalayacak. Oyun Steam Topluluğu sayfasında düzenlenecek etkinlik tam 9 saat sürecek ve yazarlar aralıksız olarak Edengrad’ın büyük dünyasını oyunculara tanıtacaklar.

Post- apokaliptik bir dünyada geçecek olan Edegrad, çeşitli alt kültürlerin hakim olduğu bir coğrafyaya bizi götürecek. Oyunda sandbox oynanış mekanikleri geçerli olacak. Bu da demek oluyor ki gerçekleştirmeniz gereken görevler olmayacak. Kendi yolunuzu kendiniz çizeceksiniz. Oyundaki ana odak noktaları, sağ kalmak, yeni yaşam alanları inşa etmek ve oyuncu tarafından yönlendirilen oyun içi ekonomiyi, yine oyuncular tarafından inşa edilecek şehirlerin çevresinde şekillendirmek olacak.

Edegrad’ın Steam sayfasına gitmek için buraya tıklayabilirsiniz. Edengrad’da ne yazık ki Türkçe dil desteği bulunmayacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.