Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Echo of Soul Steam’e de Geldi

Echo of Soul Steam'de ücretli çıkış yaptı.

Fantastik MMORPG oyunu Echo of Soul normalde 5 yıl önce Aeria Games tarafından yayınlanmıştı. Oyun şimdi de ilginç bir şekilde Erken Erişim olarak Steam’e geldi. ‘İlginç bir şekilde’ diyoruz çünkü Echo of Soul’un neden Erken Erişim olarak değerlendirildiğini anlayamadık.

echo of soul steam geldi 1

Echo of Soul’un Steam sürümü global versiyon olarak kabul ediliyor ve Kuzey Amerika, Güney Amerika ile Avrupa bölgelerinden herkes erişim sağlayabilecek. Oyunda toplam 7 oynanabilir sınıf yer alırken, maksimum 74. seviyeye kadar ilerleyebiliyorsunuz.

Ayrıca yine ilginç bir şekilde Echo of Soul’un Aeria Games sürümü free to play olsa da, Steam sürümü buy to play olarak çıkış yaptı. Yani bir kere de olsa oynamak için para ödüyorsunuz. Şu an oyun Steam’de yüzde 40 indirimle 9,90 TL’ye satılıyor ve indirim 13 Aralık’a kadar devam edecek.

Açıkçası bu durum biraz garip geliyor çünkü Echo of Soul zaten free to play bir oyunken dahi yeteri kadar başarılı olamadı. Dolayısıyla Steam’de satın alması ücretliyken çok fazla gelir elde edeceğini düşünmüyoruz.

İyi seyirler!

Echo of Soul Steam | 2018 New Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.