Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Eastshade Ekim’de PlayStation 4 Ve Xbox One’a Geliyor!

Eastshade konsol platformu için de duyuruldu.

13 Şubat 2019 itibari ile Steam’de bilgisayar oyuncularına sunulan Eastshade önümüzdeki ay da konsol platformu için lansmana çıkacak. Oyun bilgisayar platformunda yer alan tüm içerik ve güncellemeler ile konsollara gelecek.

Eastshade Ekim’de PlayStation 4 Ve Xbox One’a Geliyor 2

Geçtiğimiz haftasonu yüzde 40 indirimle 40.00 TL yerine 24.00 TL olarak satışlarına devam eden Eastshade konsol platformuna doğru ilerlemeye devam ediyor. Bilgisayar platformu oyuncuları tarafından Steam üzerinde ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen yapım Ekim ayında iki farklı konsol platformu için de piyasaya sürülecek.

Eastshade Studios’un son yaptığı duyuruya göre Eastshade 21 Ekim’de hem PlayStation 4 hem de Xbox One platformu için lansmana çıkacakmış. Farklı karakterler ile açık bir dünyayı oyunculara keşfetme fırsatı veren yapım, konsollarda da bilgisayar platformu ile aynı içeriklere sahip olacakmış.

Birbirinden farklı topraklardaki sırları ortaya çıkarmaya çalışacağımız oyunda farklı arkadaşlar edinebilecek, zengin bir açık dünyada ilerlemeye çalışacağız. Farklı görev türlerinin yer aldığı yapımda ilerlerken karşımıza çıkan bulmacaları da çözüme kavuşturacak, sesli ve dinamik diyaloglar eşliğinde açık dünyada ilerlemeye çalışacağız.

Geliştiricinin resmi sitesinde de yer alan bu gelişme ile konsol oyuncuları merakla Eastshade’i beklemeye başladı.

Eastshade Extended Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.