Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

EA Motive Studios’dan Önemli Hamle

Assassin's Creed Valhalla'nın oyun direktörü Eric Baptizat'un Ubisoft'tan ayrılarak EA Motive'a katıldığı öğrenildi.

Assassin’s Creed Valhalla’nın oyun direktörü Eric Baptizat’un Ubisoft’tan ayrılarak EA Motive‘a katıldığı öğrenildi.

Assassin’s Creed serisinde büyük başarılara imza atan Baptizat, Origins’de baş tasarımcı Valhalla’da ise oyun direktörü olarak çalışmıştı. Baptizat, şirkette geçen 16 senenin ardından bu ayın başında görevinden ayrılarak Electronic Art’s Motive Studios ekibine dahil oldu.

Axios’un aktardığına göre hem Electronic Arts, hem de Baptizat cephesi henüz bir açıklama yapmazken Eurogamer iki tarafa da ulaşıp haberi doğrulatmış durumda.

Star Wars Squadrons geliştiricisi EA Motive Studios’un ünlü korku ve bilim kurgu dizisi Dead Space‘in remastered edilmesi olan bir proje üzerinde çalıştığı düşünülüyor. Aynı zamanda Baptizat hamlesinin oyunun ilerleyen döneminde yapılacak eklemelerle ilgili olabileceği düşünülüyor.

EA Motive Yeni Bir Star Wars Oyunu Uzerinde Calisiyor 1

Son raporlara göre EA, projeyi birkaç hafta içinde yaklaşan EA Play etkinliğinde duyurmayı planlıyor.

Jade Raymond tarafından 2015 yılında kurulan EA Motive Studios, Star Wars oyunlarıyla hayran kitlesi toplamaya başladı. İki adet Star Wars oyunu çıkarmış olan şirket, 2018 yılında yönetimsel anlamda değişikliğe giderek Bio Ware Montreal ile birleşti. Bu süreç Jade Raymond’un görevden ayrılmasına sebep oldu.

Şimdilik kamuoyuna açıklanmamış birkaç projenin daha geliştirildiği EA Motive Studios’un Eric Baptizat ile daha da güçlendiğini söylemek mümkün nitekim uzun süredir Ubisoft bünyesi altında iyi işler çıkaran bir ismi yepyeni bir ortamda çalışmaya ikna etmiş durumdalar. Bakalım Baptizat hamlesinin ardından EA, hayranlarına neler sunacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.