Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dying Light Hellraid İçin Yeni Bir Güncelleme Yayınlandı

Dying Light Hellraid ek paketi için, yeni bir harita bölümü, konum, silah ve büyü becerisi sunan yepyeni bir üçüncü içerik güncellemesi geldi.

Techland, Dying Light Hellraid ek paketi için keşfedilecek yepyeni bir harita bölümü ve cüretkar bir görevi tamamlayarak açılacak yeni bir büyü becerisi sunan üçüncü yepyeni içerik güncellemesini yayınladı.

Hellraid, diğer birçok fantezi rol yapma oyununda görülen birinci şahıs yakın dövüş ve zindan tarama mekaniği ile bir ortaçağ ortamına sahip ayrı bir Techland markasıydı. Dying Light ile aynı zamanlarda duyurulan oyun daha sonra iptal edildi ve hayatta kalma korku oyununun ilk sürümünden beş yıl sonra ek paket olarak yeniden sunuldu.

Dying Light Hellraid

Dying Light Hellraid Güncelleme Notları

Açık dünya zombi hayatta kalma macerası harika bir çıkış yaptı ve 2015’te en çok indirilen oyunlardan biri oldu. Oyunu desteklemeye kendini adamış olan geliştirici Techland, yıllar sonra bile oyuna güncelleme sunmaya devam etti. Stüdyo, Dying Light’ın piyasaya sürülmesinden neredeyse yedi yıl sonra, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için yeni nesil bir sürüm sunacağını da duyurdu.

Techland, Dying Light Hellraid ek paketi için üçüncü içerik güncellemesini yayınladı. Yeni güncelleme, maceracı oyuncuların özel bir silahın ve büyü becerisinin kilidini açmak için zorlu bir göreve başlayabilecekleri Gizemli Portal’da yepyeni bir harita bölümünü içerecek. Görevin tek bir oyunda yapılması gerekecek ve tamamlandığında, oyunculara Değnek Ustalığı becerisinin yanı sıra düşmanları ateşe veren bir ateş topu fırlatan silah olan Ateş Değneği verilecek.

Ek olarak, üç yeni iksir, azaltılmış düşman hasarı, yüzde 200’e kadar yakın dövüş hasarı ve iki kat hareket hızı da dahil olmak üzere güçlendirmeler sağlayacak. Yeni içerik güncellemesi ayrıca portallar aracılığıyla yeni meydan okuma modları ve hapis yan görevi tamamlandığında kilidi açılacak olan The Armor adlı yeni bir konum içerecek. Bu alan, oyuncuların ek paketin saflarında ilerleyerek kilidini açabilecekleri silahlarını göstermelerine izin verecek.

Dying Light - Hellraid - Third Free Update

Orijinal Dying Light Techland’den destek ve içerik almaya devam ederken, bu yakında sona erecek. Geliştiricinin merakla beklenen hayatta kalma-korku devam oyunu Dying Light 2, birden fazla ertelemeden sonra 2022’nin başlarında piyasaya sürülecek. Oyun, serinin imza parkur sistemini genişletecek, savaşacak ve ilerlemede ağır bir rol oynayacak dallara ayrılmış, seçim odaklı bir hikayeye sahip olacak.

Dying Light Hellraid, asla bağımsız bir oyun olmamasına rağmen, Techland tarihinin önemli bir parçası ve genişlemeye devam ediyor ve muhtemelen etmeye devam edecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.