Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dungeons & Dragons Filmi Bir Kez Daha Ertelendi

Yaklaşan Dungeons & Dragons filmi bir kez daha ertelendi ve önceden planlanan 27 Mayıs 2022 tarihi 3 Mart 2023 tarihi olarak değiştirildi.

Dungeons & Dragons filminin ertelenmeden sonraki yeni çıkış tarihi 3 Mart 2023 olarak belirlendi ve bu, ilk duyurulduğundan bu yana filmin vizyona girmesi için ikinci erteleme haberi oldu. İlk erteleme, filmin 19 Kasım 2021’den 27 Mayıs 2022’e uzamasına neden oldu ancak COVID-19 ile ilgili sorunlar ve film endüstrisinin geleceğini çevreleyen belirsizlik planları değişmeye zorladı.

Filmin çekimlerine bu yıl İrlanda’da başlaması bekleniyordu. Filmin gecikmesinin teyidi, prodüksiyon programının da geri çekilip geciktirilmediğini doğrulamadı.

Yaklaşan filmde, filmin yönetmenleri olarak hem John Francis Daley hem de Jonathan Goldstein dikkat çekiyor. Ayrıca Chris Pine, Regé-Jean Page ve Michelle Rodriguez’in oyuncu kadrosunun bir parçası olacağını biliyoruz ancak daha fazla açıklama şu anda gizli tutuluyor.

Dungeons Dragons 1

Şu anda çok sayıda canlı aksiyon TV çekimi ile çalışmalarda birkaç başka Dungeons & Dragons projesi de var. Bu gecikmenin bunları da etkileyip etkilemeyeceğine dair henüz bir bilgi yok ancak zamanlamanın özellikle filmin piyasaya sürülmesine odaklanmış olması ihtimali var.

Sinemanın ve filmlerin geleceği halen belirsiz ve okuyucularımızın Dungeons & Dragons filminin hikayesi açısından nereye gittiğini görmek isteyeceklerini merak ediyoruz. Ayrıca şuan bu marka için bir oyun da gelişim sürecinde, onun da bilgilerini sizlere bu haberimizde aktardık.

Filmin hikayesinin ne olacağı hakkında pek bir şey bilmiyoruz, bu da şu soruyu akla getiriyor: Büyük ekranda hangi karakterleri görmek istersiniz ve bu rolleri kimin üstlenmesini görmek isterdiniz? Aşağıdaki yorum bölümünde düşüncelerinizi dile getirin ve bize en son D&D uyarlamasından ne görmek istediğinizi söyleyin!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.