Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dune Spice Wars’ta Yer Alacak Harkonnen Hanesi Tanıtıldı

Yeni RTS oyunu Dune Spice Wars'tan başka bir grup tanıdık. Bu kez geliştirici ekip, Baron Vladimir Harkonnen liderliğindeki haneyi tanıttı.

Dune Spice Wars‘ın geliştirici ekibi, oyunda bulunan diğer ailelerden biri olan Harkonnen hakkında bazı ayrıntıları paylaştı. Bu, Shiro Games’in yaklaşan RTS oyununda lansman sırasında sunulacak dört fraksiyondan ikincisi olacak.

Steam‘deki Dune Spice Wars haberlerinde geliştirici şirket, kullanıcılara bu fraksiyonun oynanışı ve kilit karakterleri hakkında bir genel bakış sağladı.

Dune Spice Wars: Harkonnen House

Dune Spice Wars

Dune Spice Wars: Harkonnen Hanesi, daha önce ortaya çıkan Atreides Hanesi’nin aksine, Dune’un kötü adamlarıdır. Grubun renk şeması, onunla uğraşmamanız gerektiğini gösteriyor.

  • Hane, oyunun yaratıcıları tarafından “Arrakis’teki en tehlikeli yırtıcı” olarak tanımlanan Vladimir Harkonnen tarafından yönetiliyor. Gücünü göstermenin manipülasyona, işkenceye ve diğer alışılmadık yollarına düşkündür.
  • Dune dünyasında tam bir rol üstlenme yolunda, baron danışmanları tarafından desteklenecek: Glossu Rabban, Pieter de Vries, Feyd-Rautha ve Lakin Nefud.
  • Becerileri ile askeri, lojistik veya mali konularda aile reisinin gücünü tamamlayacak.

Kötü bir hizip, kafalarına zorlanan fikirler için hayatlarını vermeye hazır, beyinleri aşılanmış askerlerle dolu bir ordu olmadan ne olurdu? Kesinlikle Harkonnenler’in güçleri değil, ya da en azından Steam’deki açıklama öyle diyor.

  • Troopers – Yakın muharebe birimleri, hasarla birlikte acıya karşı daha fazla tolerans kazanırlar ve çılgınlar gibi ölümüne savaşırlar.
  • Vanguards – Savaş ustaları, kan ve ölüm manzarasının tadını çıkaran, düşmanları acımasızca ortadan kaldıran eğitimli suikastçılar.
  • Gunners – Kullanımı kendi silahlarından yüksek yaralanma riski ile ilişkili olan patlayıcı mühimmatlı deneysel silahlar kullanan nişancılar.
  • House Guards – Adından da anlaşılacağı gibi, bunlar hanenin başkanının herhangi bir emrini tereddüt etmeden yerine getirecek olan en adanmış birimlerdir.
  • Stealth Probes – Yok olmaya mahkum, ucuz makineler, sessizce düşmanları gözetlemek ve ortadan kaldırmak için kullanılır.

Harkonnen House’da Her Türlü Hileye İzin Var

Dune Spice Wars

Tahmin edebileceğiniz gibi Harkonnen olarak oynanış, acımasız yönetimden hoşlananlar için mükemmel olacak.

  • Bu fraksiyonun politikasında her türlü hileye izin verilir, bu nedenle stratejinin gizlilik, korkutma, adam kaçırma gibi seçenekleri içermesi şaşırtıcı olmaz.
  • Grup çok ilginç görünüyor ancak gücünü test etmek için beklememiz gerekecek.
  • Oyunun 2023’te piyasaya sürülmesini bekliyoruz ancak yaratıcılar, oyunun bu yıl içinde erken erişimde oynanabileceğini garanti ediyor.
Dune: Spice Wars - Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.