Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Civilization Benzeri ‘Dune Spice Wars’ Duyuruldu

Doğrudan The Game Awards 2021'de yer alan Dune: Spice Wars'ın atmosferik fragmanına göz atın. Oyun, 4X strateji ve RTS'in bir kombinasyonu olacak.

Eleştirmenlerce beğenilen Wartales‘ın geliştiricilerinden 4X ögelere sahip gerçek zamanlı bir strateji oyunu olan Dune Spice Wars duyuruldu. Frank Herbert’in çığır açan Dune evreninde yer alan, fraksiyonunuza liderlik etmeli ve zorlu çöl gezegeni Arrakis üzerinde kontrol ve hakimiyet için savaşmalısınız.

Baharat evrendeki en değerli kaynak. Baharat yaşamı uzatır, bilinci genişletir ve yıldızlararası seyahati mümkün kılar. Kendi hikayenizi yaratacak, House Atreides ve House Harkonnen dahil olmak üzere çeşitli gruplardan biri olarak oynayacak; Dune ve baharat üzerinde güç için yarışacaksınız.

Dune Spice Wars: Evrenin Hakimi Olun

Dune Spice Wars

Dune Spice Wars‘da tüm gezegeni solucanlar için tarayın veya birliklerinizi ve baharat toplayıcılarınızı, kum tepelerini patlatıp hepsini yutmak için patlatacak olan devasa kum solucanlarına kaptırma riskiyle karşı karşıya kalacaksınız. Rakiplerinizi siyasi entrikalarla alt edecek, onları savaşta yenebilecek ve aldatıcı casus ağınız ile düzenlerini bozabileceksiniz.

Şimdiye kadar yaratılmış en etkili bilim kurgu ortamlarından biri olan benzersiz Dune evrenini Dune Spice Wars‘ta sonuna kadar deneyimleyeceksiniz. Duke Leto Atreides, Baron Vladimir Harkonnen ve daha fazlası gibi ikonik karakterler olarak oynayın ve ulusunuzu zafere taşıyın. Dune‘un tehlikeli manzarasına hakim olan devasa kum solucanlarının sürekli tehdidine dikkat edin.

İstediğiniz Yöntemleri Kullanabilirsiniz

Dune Spice Wars

Evrendeki en önemli gezegen üzerinde hakimiyet kurmak ve kontrolü ele geçirmek için hile, siyasi etki, ekonomik üstünlük veya açık savaş arasında seçim yapabileceksiniz. Rakiplerinizin planlarını sabote etmek için gizli ajanlar kullanabilirsiniz. Stratejinizi ilerletmek için Landsraad’daki siyasi kararlara oy vereceksiniz.

Kaynakları, köyleri ve ilgi çekici noktaları keşfetmek için Dune’u özgürce keşfedebileceksiniz. Gittikçe daha fazla bölgenin kontrolünü ele geçirmek için birliklerinizle genişleteceksiniz. Ekonomiyi domine etmek için kaynakları binalar ve baharat biçerdöverler aracılığıyla kullanacaksınız. Güçlü bir orduyla düşmanlarınızı yok edin ama dikkatli olun, çünkü doğrudan saldırganlık yüksek siyasi sonuçlar doğurabilecek.

Dune Spice Wars‘ın Steam sayfasına bu bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.