Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dune İkinci Filmi Farklı Bir Karaktere Odaklanacak

Filmin yönetmeni, Dune'un ikinci bir bölümünü çekerse, ana karakterin Timothée Chalamet'in canlandırdığı Paul Atreides değil, seyircinin ilk bölümde tanıyacağı farklı bir karakter olacağını açıkladı.

Dune henüz sinemalarda gösterime girmemiş ve dizinin kaderi belirsizliğini koruyor olsa da yönetmen Denis Villeneuve, yeni ana karakterin Zendaya‘nın canlandıracağı Chani olacağını belirterek, filmin ikinci bölümü için şimdiden potansiyel planları ortaya çıkardı.

Dune

Filmin Yönetmeninden Dune 2 Hakkında Açıklama

Villeneuve’nin filmi, Frank Herbert’in Timothée Chalamet’in canlandırdığı Paul Atreides’in hikayesini anlatan 1965 tarihli romanına dayanan bir yapım. Dolayısıyla devam filminde ana karakterin değiştirilme kararı şaşırtıcı ama belki de gerekçesi önümüzdeki ay vizyona girecek olan filmde ortaya çıkacak. İtalyan dergisi Il Venerdi di Repubblica’ya verdiği röportajda Villeneuve şunları söyledi:

“Bir sonraki bölümde Zendaya’nın hikayenin kahramanı olacağını bilerek; [Timothée Chalamet ve Zendaya]’yı tekrar bir araya getirmek için filmin ikinci bölümünü çekmek için sabırsızlanıyorum.”

Zendaya’nın karakterine odaklanan ve hikayeyi romandan farklı bir bakış açısıyla anlatan önceki filmler ve mini diziler, yaratıcılar tarafından ilginç bir hamle. Chani, Fremen kabilesinin savaşçılarından biri ve imparatorluk gezegen bilimci Liet-Kynes’in (İngiliz aktris Sharon Duncan-Brewster tarafından oynanacak) kızı olan son derece ilginç bir kahraman.

Emmy ödüllü ve endüstri tarafından beğenilen bir aktris olarak Zendaya, Dune 2‘yi taşıyacak kişi olarak başarılı olma ihtimali çok yüksek ancak şimdilik, onu bu eylül ayında Chalamet’in odaklanacağı Dune’da destekleyici bir rolde görebileceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.