Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Drive on Moscow Bu Hafta Konsollara Çıkıyor

Drive on Moscow şimdi de konsollara geliyor.

Shenandoah Studio bugün bir duyuru yaparak savaş oyunları Drive on Moscow’un hafta sonunda PlayStation 4 ile Xbox One konsollarına çıkış yapacağını açıkladı.

Drive on moscow bu hafta konsollara cikiyor 1

Savaş stratejisi oyunu olan Drive on Moscow, daha önce PC ile iOS cihazlar için satışa çıkmıştı. Şimdi ise PlayStation 4 ile Xbox One’a gelecek oyun için 9.99 dolar fiyat etiketi belirlendi. Drive on Moscow, önümüzdeki Cuma günü 4 Mayıs’ta çıkış yapacak.

Drive on Moscow ile tekrar 2. Dünya Savaşı’na dönüş yapacağız ve Doğu Cephesi’nin önünde savaşacağız. Bu sırada Nazi Almanyası’nın saldırılarından da Moskova şehrini korumaya çalışacağız. Yani bir nevi tarihsel olaylar karşımıza çıkacak.

Drive on Moscow yapı itibariyle Paradox Interactive yapımı stratei oyunlarına benziyor, yani 3D gerçek zamanlı çarpışmalar yerine oyun bir dünya haritası üzerinden gerçekleşiyor. Battle of the Bulge isimli ödüllü oyunun yapımcıları tarafından hazırlanan Drive on Moscow Slitherine ve Shenandoah Studio ortaoklığında  2016 yılında satışa sunulmuştu.

Oyunu PC’de oynamak isterseniz Steam’den 18 TL’ye satın alabilirsiniz. Drive on Moscow PC’den önce de iPhone telefonlar için çıkmıştı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.