Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Drift19 Ertelendi Mi?

Drift19'un çıkış tarihi Steam üzerinden kaldırıldı.

Konsol ve bilgisayar platformu için duyurulan ve Steam üzerinde 7 Kasım 2019’da çıkış yapacağı belli olan Drift19 büyük bir ihtimalle ertelendi. Oyunun çıkış tarihi ‘coming soon’ yani ‘çok yakında’ olarak değiştirildi.

Drift19 Ertelendi Mi 2

ECC Games imzası ile geliştirilen Drift19 oyunculara gelişmiş bir yarış ortamı sunmaya hazırlanıyor. 7 Kasım 2019’da çıkması beklenen yapım bu sabah itibari ile çıkış tarihini değiştirirken ne zaman çıkış yapacağı konusunda herhangi bir bilgi yer almıyor. Oyunculara zengin bir araş galerisi sunacak olan yapımda gerçekçi oynanışa ek olarak oldukça zengin bir içerik yapısı yer alıyor.

Erken erişim oyunu olarak Steam üzerinde sergilenen yapım resmi web sitesi üzerinde yer alan çıkış tarihini de ‘çok yakında’ olarak değiştirdi.

Oyunculara benzersiz pistlerde farklı araçlar ile drift yapabilme fırsatı verecek olan yapım hem konsollarda hem de bilgisayar sürümünde aynı özelliklere ve içeriklere sahip olacak. Oyuncular diledikleri araçlar üzerinde diledikleri değişiklikleri yapabilecek ve araçlara farklı görünümler kazandırabilecekler. Araçların performansı konusunda da oyunculara zengin bir yelpaze sunacak olan yapımın net çıkış tarihi ne zamana ertelendi henüz bilinmiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.