Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dragon Ball FighterZ PC Sürümü Kusursuz Çalışıyor

Korkulan olmadı ve Dragon Ball FighterZ'nin çok iyi bir PC portuyla geldiği ortaya çıktı.

Birçok bilgisayar kullanıcısı Dragon Ball FighterZ’in PC sürümünü merak ederken, bildiğiniz gibi oyun konsol üzerinden port ediliyor ve bu durum genellikle oyun dünyasında ‘sorunlu’ olarak kabul ediliyor. Fakat bu sefer aynı şey geçerli değil.

Dragon ball fighterz cikisi yaklasiyor 1 1

Bandai Namco her ne kadar PC’den oynanış görüntüleri yayınlamasa da, çeşitli kişiler oyunu test edebildi ve görünüşe göre Dragon Ball FighterZ gayet sorunsuz şekilde port edildi. Yeni oyun 4K çözünürlükte denenirken, Nvidia GTX980 Ti bulunan bilgisayarda sabit 60fps kare oranında çalışıyor. GTX980 Ti herhangi bir sorun yaşamazken, 1080p ile çözünürlük skalası yüzde 200’e kadar çıkarıldı.

Dragon Ball FighterZ PC testleri için aynı zamanda Intel i7 4930K (4.2 GHz hıza overclock edilmiş) işlemci ve 8GB RAM kullanılırken, bilgisayarda ise Windows 10 64-bit işletim sistemiyle son çıkan GeForce sürücüleri bulunuyordu.

Kısacası, korkulanın aksine Dragon Ball FighterZ muhtemelen PC’lerde tamamen sorunsuz şekilde çalışacak ve ‘baş ağrıtmayacak’. Unreal Engine ile geliştirilen Dragon Ball FighterZ, bugün PlayStation 4 ile Xbox One için çıkış yapmıştı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.