Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dr. Mario World 72 Saatte 2 Milyon İndirmeye Ulaştı!

Dr. Mario World ilk 72 saatte 100.000 dolar gelir elde etti.

Geçtiğimiz hafta Android ve İOS platformu oyuncularına sunulan Dr. Mario World oldukça başarılı indirme sayısına ve oyunculara ulaşmayı başardı. Ancak oyunun duyurulan geliri hiçte beklendiği gibi olmadı.

Dr. Mario World 72 Saatte 2 Milyon İndirmeye Ulaştı 2

9 Temmuz itibari ile Google Plat ve App Store üzerinde lansmana çıkan Dr. Mario World oldukça başarılı bir lansman gerçekleştirmişti. Nintendo’un yeni mobil oyunu olarak lansmana çıkan yapım yayınlanması ile global çapta büyük bir ilgi görmüştü. Bugün oyunun istatistikleri duyuruldu.

GamingBolt’un bugün yapmış olduğu habere göre Dr. Mario World iki platformda yayınlandığı ilk 72 saatte tam 2 milyon oyuncu tarafından indirilmiş. Hem Android hem İOS platformunda 72 saat içerisinde 2 milyon oyuncuya ulaşan yapım gelir olarak ise 100.000 dolar kazanmış.

Yapılan habere göre Sensor Tower tarafından yayınlanan istatistikler sonucunda Dr. Mario World, 72 saatte 100.000 dolar gelir elde etmiş. Bu gelirin oldukça düşük olduğu belirtilirken, Dr. Mario World’ün diğer Mario oyunlarından epey geride kaldığı ifade ediliyor. Oyuncular tarafından oldukça beğenilen yapım gelirleri ile Nintendo’yu şuan için tatmin edemedi. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak bekleyip göreceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.