Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

DOOM’ un 3. ve Son DLC Paketi BLOODFALL, Bugün Yayınlandı

DOOM' dan beklenmeyen bir hamle geldi. Yayınlanmasını henüz beklemediğimiz Bloodfall DLC paketi yayınlandı.

DOOM’ a hiç beklemediğimiz bir DLC geldi. Daha doğrusu beklediğimiz ancak bu zamanda beklemediğimiz bir DLC geldi diyelim. Evet, duyurulmadı, geldi. Şu anda oyuna sahip olan PlayStation 4, PC ve Xbox One kullanıcıları yeni içeriğe ulaşabilirler. 

Bu DLC paketi ile oyun tamamlanıyor. Bundan sonra yeni bir DLC paketi gelmeyecek. Yeni paket ile birlikte oyuna üç yeni harita, yeni silah ve zırh setleri, yeni Demon, yeni hack modülleri, desenleri ve renk özelleştirmeleri ekleniyor. 

Yeni haritalar, Empyrian, Boneyard ve Outbreak olarak açıklandı. Haritalarla birlikte Grenade Launcher silahı ve Cultist zırh setleri de oyuna eklendi. 

maxresdefault 9

Bethesda’ dan Sürpriz

Bethesda, adeta sürpriz yaparak yayınladığı DLC’ nin yanında bir de bugünden Pazartesiye kadar sürecek olan “iki kat tecrübe puanı” etkinliğini koydu. Etkinliği kaçırmamak için bu hafta sonu DOOM’ u oynamanızı öneririz. İşin gerçeği, geçen sene muhteşem grafiklerle çıkan oyunun hiçbir eksiği yoktu. Yılların efsane oyunu DOOM’ un yeni nesle gelişi gerçekten görkemli oldu. Ancak yine de oyuncular hiçbir zaman tam olarak bekleneni alamadı oyundan. Bunun sebebinin ne olduğunu bilmiyoruz. Özellikle Online oyunlarda sürekli bir düşüş yaşanıyor. Oyuncular oyunu yavaş yavaş bırakıyor. Umarım gelen 3 yeni DLC ile birlikte oyuncu sayısında da biraz artış olur.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri yeni Bloodfall DLC’ si için yayınlanan video ile baş başa bırakıyorum İyi seyirler. Unutmayın, DLC’ ye şu anda sahip olabilirsiniz.

DOOM – Bloodfall Now Available

 

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.