Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Doom Eternal’da Silah Ekranın Ortasında Yer Alacak!

Doom Eternal farklı silah pozisyonlarına sahip olacak.

Doom serisinin en yeni oyunu olarak 2020’nin Mart ayında piyasaya sürülecek olan Doom Eternal Steam’de sergilenmeye devam ederken oyun hakkında yeni bilgiler de gündeme gelmeye devam ediyor.

Doom Eternal’da Silah Ekranın Ortasında Yer Alacak 2

Steam üzerinde 349.00 TL’lik fiyat etiketi ile aylardır sergilenmeye devam edilen Doom Eternal büyük umutlar ile geliştirilmeye devam edilirken oyun hakkında yeni bilgiler de gündeme gelmeye devam ediyor. Serinin en geniş içeriklerine sahip olacak olan yapım geçtiğimiz sürümlerindeki silahlarına ek olarak yeni silah modellerini de karşımıza çıkaracak.

Bilindiği üzere diğer Doom oyunlarında silah ekranın sağ tarafında meyilli bir şekilde yer alıyordu. Gelen yeni bilgilere göre Doom Eternal’de silah ekranın tam ortasında yer alacak ve oyuncular daha net atışlar yapabileceklermiş. Klasik silah pozisyonu olarak duyurulan bu değişiklik oyunculara bağlı olacak. Yani oyuncular bu seçeneği aktif ettiklerinde kullanabilecekler.

Bu özellik sayesinde oyuncular karşılarına çıkan düşmanları daha rahat ve kesin atışlar ile yok edebilecekler. GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bu gelişmeye yönelik bir de video paylaşılmış. Video’da silahın ekranın tam ortasında yer aldığı oyunculara gösteriliyor.

https://youtu.be/DFTqsDqNbw0

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.