Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dinosaur Fossil Hunter PC’ye Özgü Olarak Bu Yıl Lansmana Çıkacak

Dinosaur Fossil Hunter bu yıl Steam üzerinde bilgisayar platformu oyuncularına sunulacak.

Steam üzerinde sergilenmeye başlanan ve bilgisayar platformu oyuncularına farklı bir oynanış deneyimi sunacak olan Dinosaur Fossil Hunter bu yıl içerisinde piyasadaki yerini alacak.

Dinosaur Fossil Hunter PC’ye Özgü Olarak Bu Yıl Lansmana Çıkacak 2

Pyramid Games tarafından geliştirilmeye devam edilen Dinosaur Fossil Hunter PlayWay tarafından bilgisayar platformu oyuncularına sunulacak. Tek oyunculu bir oynanışın yer aldığı yapım içerisinde dinazorlara özgü araştırmalar yapacak, fossiller çıkaracak ve onlar hakkında bilgi toplamaya çalışacağız.

Oyunun Steam sayfası üzerinde yer alan bilgilere göre soyları tükenen dinazorların fosillerini arayacağımız oyunda farklı toprakları keşfedecek, daha önce keşfedilmemiş türdeki dinazorların fosillerini bulmaya çalışacağımız oyunda tam anlamıyla bir araştırmacı olacağız.

Soyu tükenmiş dinazorlar hakkında bilgi edineceğimiz oyun içerisinde kendi müzemizi de inşa etme şansı elde edeceğiz. Çölün derinliklerinde birbirinden farklı gizemler ile de karşılaşacağımız oyun içerisinde kamyonumuz ile yolculuk yapacak, araştırma malzemeleri taşıyabileceğiz.

Bunlara ek olarak bazı patlayıcılar ve yardımcı araçlar da oyun içerisinde yer alacak olan içerikler arasında bulunuyor. Herhangi bir internet bağlantısına ihtiyaç duymadan tek başımıza oynayacağımız yapım bu yıl içerisinde tam sürüm olarak Steam üzerinde bilgisayar platformu oyuncularına sunulacak.

Dinosaur Fossil Hunter — Cinematic Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.