Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Destiny 2’de Vex Mythoclast Silahı Nerf Yedi

Yakın zamanda gelen güncellemeden sonra, Vault of Glass baskın Egzotik füzyon tüfeği, Pota'da o kadar öldürücü olmayacak yani Destiny 2'de oyun oynarken daha iyi hissedebilirsiniz.

Destiny 2’nin Geliştiriciliğini üstlenen şirket Bungie, Vault of Glass Destiny 2’ye ekledi, aynı zamanda çok kullanılan bir Destiny 1 Exotic füzyon tüfeği olan Vex Mythoclast’ı da beraberinde getirdi. İlk başta, Mythoclast biraz bunaltıcıydı ancak bazı ayarlamalardan sonra, bahsedilen silah çok güçlü hale geldi.

Silah o kadar güçlü oldu ki, birçok oyuncu Pota silahını altüst etti. Bungie’nin 30. Yıldönümü için Destiny 2’nin en son güncellemesi, bazılarında hafif ama anlamlı bir güncelleme ile Mythoclast’ı düzeltmelere yardımcı oldu. Şirket, sandbox için bir dizi başka değişikliği içeren 3.4.0 Güncellemesi için yama notlarındaki değişikliği detaylandırdı.

Bungie 30. Yıldönümü İçin Destiny 2 Vex Mythoclast Silahına Büyük Güncelleme Geldi

Destiny 2

Vex Mythoclast silahına gelince, ayarlamalar hedeflemesine gidiyor ve oyuncuların silahla ve özel yükleme yeteneği ile kafadan vuruş yapmasını biraz daha zorlaştırıyor. Şirketin getirdiği değişiklikler şöyle:

  • Hedef Yardımı statüsü 25 azaltıldı.
  • Linear Fusion Rifle modunun Aim Assist Cone skaleri 1.1’den 1.05’e düşürüldü.
  • Artık tam Aşırı Yükleme için iki yerine üç oyuncu öldürmesi gerekiyor.

Mythoclast iki atış moduna sahiptir. Otomatik tüfek benzeri otomatik mod ve tek bir kafadan vuruşla öldürebilen lineer füzyon tüfeği benzeri silah geldi. Aiminiz mükemmel olmasa bile atışlarınızın hedeflerine ulaşmasına yardımcı olur. Son birkaç aydır, Vex Mythoclast’ın bu konudaki istatistikleri oldukça yüksekti, bu da oyuncuların silahla çok sayıda hızlı kafa vuruşu yapmasını biraz daha kolaylaştırdı

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.