Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Destiny 2 The Witch Queen Ek Paketinin İçeriği Açıklandı

Bir Destiny 2 Etkinliği sırasında Bungie, sonunda Witch Queen genişlemesi ve uzun zamandır beklenen Savathûn'un güncellemesiyle ilgili ayrıntıları açıkladı.

Daha önce söz verildiği gibi Bungie yayını, Destiny 2 The Witch Queen genişlemesi ve Witch Queen‘in kendisi Savathûn ile ilgili ilk resmi ayrıntıları içeriyordu. Bungie ilk olarak temmuz ayında yayını duyurmuştu ve 24 Ağustos tarihini içerikle ilgili yeni bilgilerin açıklanacağı zaman olarak açıklamıştı.

Destiny 2 The Witch Queen

Destiny 2 The Witch Queen Neler Sunacak?

Savathûn, birkaç yıl önce piyasaya sürülmesinden bu yana markanın bilgisinde çok önemli bir rol oynadığı için geniş Destiny evrenine yabancı değil. İlk güncelleme eylül 2015’te Savathûn’un kardeşlerinden biri olan Oryx‘i merkezileştiren The Taken King genişlemesine dayanacak.

Tam olarak ortaya çıkması için uzun süre beklemek göz önüne alındığında, hayranların The Witch Queen hakkında daha fazla bilgi edinmek için istekli olmaya devam etmesi şaşırtıcı değil ancak bugünkü yayın öncesinde Bungie, 16 saniye uzunluğunda ve Savathûn’a ilk gerçek bakışın yanı sıra sesinin de yer aldığı bir “Destiny 2 Showcase Event” klibi olan hızlı bir tanıtım videosu daha yayınlamayı başardı. Neyse ki, hayranların artık olasılıkları düşünmesine gerek yok.

The Witch Queen Çıkış Tarihi

Gamescom 2021’in başlangıcında Bungie, merakla beklenen Destiny 2 The Witch Queen genişlemesi hakkında ayrıntılarla dolu bir dijital Destiny 2 etkinliğine ev sahipliği yaptı. Bir PlayStation Store sızıntısında detaylandırıldığı gibi, The Witch Queen, resmi tanıtım fragmanına göre 22 Şubat 2022‘de Destiny 2’de yayınlanacak.

Destiny 2: The Witch Queen - Reveal Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.