Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Demon’s Souls Remake, Yeni Zorluk Seviyeleri Getirmeyecek

Demon's Souls Remake hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Yapılan değişiklerin bir kısmı açıklandı.

Yeni nesile gelecek oyunlar gerçekten yüzümüzü güldürüyor. Bluepoint ve SIE Japan Studio’nun Demon’s Souls Remake‘ine yakından bakıyoruz. Yeniden yapılan Demon’s Souls’un bu sürümünde nelerin değiştiği ve nelerin aynı kaldığına bir göz atalım.

PlayStation 5 çıkış oyunu, diğer seçeneklerin yanı sıra dinamik bir 4K ve 60fps deneyimi sunan bir performans modu içerecek. 4K 30fps‘lik bir kaliteli grafik modu ve oyunu PS3 orijinaline benzetecek bir dizi filtre de sunacak.

Oyunun kendisinde bazı değişiklikler yapıldı. Ancak oyuncular köklü bir değişim istemiyor ve nelerin değiştiğini merak ediyorlar. Bir Famitsu oyununda kreatif direktör Gavin Moore, “Orijinal içeriğin vizyonuna sadık kaldığımızdan emin olmamız gerçekten önemli,” diyerek yeni haritalar olmadığını ancak bazı kullanıcı arayüzü ve özellik iyileştirmeleri olduğunu ortaya koydu.

Demon’s Souls – Gameplay Trailer #2 | PS5

Orijinal oyundaki bir Morality Sistemine benzer şekilde çalışan  bir sistem olan World Tendency eklenmiş. Arayüze köklü değişiklikler geldi ve kullanımı kolaylaştırıldı. Orijinal oyunda bulunan hatalarının çoğu düzeltildi. Ancak Demon’s Souls oyuncularının beğenisini kazanan ve kullanılan hatalar bırakıldı.

Oyuncular kılıçlarının kalkanlara çarptığını hissetmesi için, savaşta büyük rol oynayan kuvvet geri bildirimi ile dokunsal geribildirim entegre edildi. PS5’in 3D sesi de kullanılıyor.

Her Souls oyununda olduğu gibi, Demon’s Souls Remake’de de sunulan zorluk seçenekleri olmayacak.

Hayranlar için belki de en önemli şey, bu yeniden yapılanmanın muhteşem görünmesi ve şimdiye kadarki en etkileyici yeni nesil demolarından biri gibi gözükmesi. Efektler gerçekten göz dolduruyor.

Ayrıca oyun PS5 ile aynı çıkacağı için konsolu alır almaz oynamaya başlayabilirsiniz.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.