Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Death Stranding PS5’e Geliyor

PS5 oyuncularına müjde, Director's Cut 24 Eylül'de geliyor

Death Stranding‘in Hideo Kojima tarafından düzenlenen Director’s Cut versiyonunun 24 Eylül’de yayınlanacağı açıklandı. PS5 kullanıcıları şimdiden heyecanlanmış durumda.

Sony ve Kojima Productions, bugünkü State of Play sunumunda çıkış tarihini doğruladı. Yeni bir fragman da bize, Director’s Cut’ın temel oyuna kıyasla neler eklediğini ve değiştirdiğini daha iyi görmemizi sağladı. Kısaca söyleyecek olursak, çok fazla değişiklik var.

Yeni bir konsola gelen bir Director’s Cut’tan beklendiği gibi, oyunun tamamı PS5 için görsel olarak yeniden düzenlendi ve bazı yeni hikaye görevleri de eklendi. Bugünkü fragman, ayrıca yükseltilmiş bir yakın dövüş ve yeni silahlar da dahil olmak üzere genişletilmiş savaş mekaniklerini kullanarak savaşmaları için kullanıcılara imkanlar sunulacağını gösterdi.

death stranding haber fotosu olacak

Temelde bazı objeleri A noktasından B noktasına taşımakla ilgili bir oyun olan Death Stranding, Director’s Cut versiyonunda teslimatları daha hızlı taşımanıza yardımcı olmak için yeni teslimat araçları da ekledi.

Bir destek iskeleti (muhtemelen taşıma kapasitenizi artırmak veya sizi sabit tutmak için), boşlukları temizlemenize yardımcı olacak bir atlama rampası, yanınızda bir şeyler taşıyacak bir arkadaş botu ve gerçekten saldığınız anlar için bir mancınık.

Yeniliklere Fragile Circuit isimli bir yarış modunun da dahil edilmesi, Kojima’nın yine deneysel bir çalışma içerisinde olduğunu bizlere sunuyor. Bakalım beklentiler bu kadar yükselmişken oyun başarıyı yakalayacak mı?

Death Stranding Director's Cut Oynanış Fragmanı | PS5

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.