Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Death Stranding Japonya’daki Kopyalarının 3’te 1’ini Sattı!

Death Stranding Japonya'da 100.000'den fazla kopya sattı.

Hideo Kojima önderliğinde Kojima Productions tarafından geliştirilen ve 505 Games tarafından yayınlanan Death Stranding şu sıralar deli gibi satmaya devam ediyor. PlayStation 4 platformunda oynanan yapım 2020’nin yaz aylarında bilgisayar platformuna da gelecek.

Death Stranding Japonya’daki Kopyalarının 3’te 1’ini Sattı 2

PlayStation 4 platformu için 3 yıldır 85 kişilik bir ekip tarafından geliştirilen Death Stranding oyuncuların beğenisini karşılamayı başarmış gibi görünüyor. Şu sıralar PlayStation 4 platformunda beklentileri aşmayı başaran yapım özellikle Japonya’daki oyuncular tarafından epey ilgiyle oynanıyor. 2020’nin yaz aylarında PC platformuna da gelecek olan yapım Steam ve diğer dijital oyun mağazalarında sergilenmeye devam ediliyor. 399.00 TL’lik fiyat etiketi ile ön siparişlerde yer alan yapım bugün satışlarına dair bazı detaylar ile gündeme geldi.

GamingBolt’un haberine göre Death Stranding Japonya’daki kopyalarının 3’te 1’ini satmayı başarmış. Habere göre yapım PlayStation Store üzerinde 100.000’den fazla kopya satmayı başararak büyük bir gelir elde etmiş. Japonya’da ilk üç günde 185.909 adet sattığı ifade edilen oyun bu başarısı ile beklentilerin üzerine çıkmayı başarmış.

2020 yılında bilgisayar platformu üzerinde de oynanacak olan yapım, yine yüksek satışlar gerçekleştirmeyi hedefliyor olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.