Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Death Stranding Director’s Cut PC’ye Geliyor

Geçtiğimiz yılın eylül ayında PlayStation 5 için çıkan Death Stranding Director’s Cut için PC yolu gözüktü. Duyurunun çok yakında yapılması bekleniyor.

Efsanevi oyun yapımcısı Hideo Kojima’nın büyük beğeni toplayan başyapıtı Death Stranding, geçtiğimiz yılın eylül ayında Director’s Cut sürümü ile karşımıza çıkmıştı. PS5 konsolu için güçlendirilen oyun, yeni görevler, ek silahlar ve araçlar, yeni düşmanlar ve mini oyunlar içeren ekstra görevler aracılığıyla hikayesini genişletmişti.

Death Stranding Director’s Cut PC sürümünün çıkıp çıkmayacağı büyük bir merak konusuydu. Videocardz.com tarafından paylaşılan sızıntılar, özel versiyonun çok yakında PC’lere yelken açabileceğini gösteriyor.

Director’s Cut Sürümü Hikayeyi Genişletiyor

death stranding directors cut pc

CES 2022’de tanıtılması planlanan Intel’in Arc GPU’ları için hazırlanan bir basın bültenini paylaşan web sitesi, Director’s Cut‘ın Arc GPU’ları ile uyumlu geliştirildiğini ve XeSS (Intel’in DLSS’e alternatif bir supersampling teknolojisi) desteğine sahip olacağını aktarıyor.

Söz konusu basın bülteninde yayıncı 505’in Başkanı Neil Rally’nin şu sözleri de yer alıyor: “Death Stranding Director’s Cut PC sürümü için Intel ile ortaklığımızı açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. Death Stranding, PC oyuncuları arasında oldukça popüler bir oyun oldu ve Intel’in yeni XeSS teknolojisinin Director’s Cut için oyuncu deneyimini nasıl geliştireceğini görmekten heyecan duyuyoruz”

Death Stranding Director's Cut - Preview Trailer | PS5

PS4 sahipleri, eylül ayında piyasaya sürülen Death Stranding Director’s Cut Dijital Deluxe Sürüm‘e indirimli fiyattan sahip olabiliyor. Ayrıca kayıt verilerinin iki sürüm arasında aktarılabildiğini de belirtelim. Daha fazla bilgi için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.