Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dead Space Remake Duyuruldu! İşte İlk Fragman

Dead Space Remake PS5, PC ve Xbox Series X/S için çıkış yapacak. Electronic Arts, EA Play Live sırasında, ikonik korku oyununun yeni bölümünün ilk fragmanını yayınladı.

İnternetin haziran ayından beri bildikleri doğrulandı. Dead Space Remake, PS5, Xbox X/S ve PC için çıkış yapacak. EA Motive, yeniden yapım için Frostbite motorunu kullandı, bu yüzden etkileyici görseller bekleyebiliriz. Oyunun iklimi büyük ölçüde değişecek.

Dead Space Remake

EA Play Live‘ın sonunda gösterilen Dead Space Remake tanıtım videosu, tüm sahnenin havasını belirleyen olağanüstü aydınlatmaya bir göz atmamızı sağladı. Bize Necromorph’un bir anlık görüntüsü, Isaac’in sağlığına kavuşan ve bir tezgahta dururken çekilmiş bir görüntüsü ve bunu gösteren son bir sahne gösterildi. Arka planda Aegis VII gezegeni ile USG Ishimura’yı gördük.

Ne yazık ki, herhangi bir çıkış tarihi açıklanmadı, bu nedenle oyunun lansmanına oldukça uzun bir süre kaldığımızı varsayabiliriz. Yine de, Dead Space 3’ün olumsuz karşılanmasından sonra Electronic Arts tarafından gömülen ikonik serinin dönüşü çok hoş. Umalım ki EA Motive, iki nesil önceki ikonik korkuyu yenilemenin yükünü taşıyacak ve bundan daha fazlasını çıkarabilecek.

Dead Space Remake Tanıtım Videosu

Dead Space Official Teaser Trailer – EA Play Live 2021

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.