Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dead Dozen Escape’in Geliştirme Süreci Durduruldu

Büyük umutlarla çıkan Dead Dozen Escape için vakit doldu.

Bağımsız oyun stüdyosu Fntastic tarafından geliştirilen multiplayer aksiyon – hayatta kalma oyunu Dead Dozen geçtiğimiz Mart ayında satışa çıkmıştı. Oyuna daha sonrasında Escape güncellemesi de gelirken, Left 4 Dead oyunlarını andıran bir oynanışa sahipti. Şimdi ise maalesef yapımcı firmadan kötü haberler geldi.

dead dozen escape gelistirme sureci durduruldu 1

Dead Dozen’ın geliştiricisi oyunun resmi forumları üzerinde bir açıklama yaparak aynı zamanda bağımsız stüdyolarının geleceğinden de bahsetti. Yapımcı isim oyuna yeteri kadar ilginin olmadığını, toplanan ön sipariş paralarının da hayatta kalmaları için yeterli olmadığını ifade etti.

Açıklamanın tam metni ise şu şekilde;

Maalesef Dead Dozen için ayırdığımız bütçe 1 Nisan’da tükendi ve Escape modu da oyuna olan ilgiyi yükseltmekte yetersiz kaldı.

Tabii ki hâlâ oyunda ufak hatalar ve eksik içerik var fakat oyunu geliştirmeye devam etsek bile kısa süre içinde az oyuncu sayısı problemini çözmemiz mümkün gözükmüyor. Fakat bu stüdyoyu kapatacağımız anlamına gelmiyor. Tekrar yükselişe geçeceğiz çünkü sonuçta The Wild Eight gibi harika bir oyun da yapmıştık.

Dead Dozen sunucuları Unity üzerinde çalışmaya devam edecek. Gelecekte ümit ediyoruz ki Dead Dozen’ın geliştirme sürecine geri dönecek ve başladığımız şeyi bitireceğiz. Yakın zamanda da yeni oyunumuzu duyuracağız.’

Kısacası Dead Dozen Escape’i oynamaya devam edebileceksiniz fakat bundan sonra oyuna yeni bir şey eklenmeyecek. Bakalım Fntastic’in sıradaki oyunu ne olacak?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.