Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dead by Daylight’ın Sıradaki Katili Tanıtıldı (Video)

Dead by Daylight'ın yeni katili bu Mart ayında kuyudan çıkacak ve dehşet saçacak.

Dead by Daylight‘ın bir sonraki bölümü açıklandı ve bu Mart ayında hayatta kalma korku oyununa yeni bir lisanslı katil ve kurtulan eklenecek. Epic Games Store’da ücretsiz dağıtılması ile popülerliğini hızla arttıran oyunun yeni katilinin ilk tanıtımını bu içeriğimizde anlatmıştık.

Önümüzdeki ay 8 Mart‘ta çıkacak olan Dead by Daylight: Sadako Rising, Kōji Suzuki’nin Ringu romanından ve onun kült film uyarlamasından esinlendi ve korkunç Sadako’yu (oyunda The Onryō olarak bilinir) oyuna getirecek.

Dead by Daylight: Sadako’nun Yetenekleri Neler?

Dead by Daylight

Sadako, yüzünü kapatan uzun siyah saçları, beyaz elbisesi ve öldürücü lanetini açığa çıkarmak için video kasetleri ve televizyonları kullanmadaki etkinliği ile tanınan Ringu’nun (Türkçe’ye Halka olarak geçti) baş düşmanıydı. Dead by Daylight’ta Sadako daha fazla olmasa da aynı derecede sinir bozucu olacak.

Sadako’nun yetenekleri de açıklandı. Lanetini hayatta kalanlara yaydığını, Psişik Alem (32 metrelik bir menzilde görünmez olduğu) ile gerçek dünya da hızla hareket edecek ve Tezahür yeteneğini saldırmak için kullanacak. Beklendiği gibi, Sadako ayrıca Projeksiyon yeteneğini televizyon setleri aracılığıyla harita boyunca kendini yansıtmak için kullanabilecek ve 16 metre içindeki hayatta kalanlara Kınama hasarı da ekleyebilecek; Hayatta kalan tamamen Mahkum olduğunda, düşürüldükten sonra öldürülebilecek ancak hayatta kalanlar, video kasetleri varsa bu televizyonları kapatabilecek.

Dead by Daylight | Sadako Rising | Reveal Trailer

Tabii ki bu bölümde oyundaki tek yeni karakter Sadako değil. Onunla, Sadako’nun lanetinden kurtulan tek Halka karakteri Yoichi Asakawa‘dan başka kimse durduramaz. Sadako şu anda Dead by Daylight’ın halka açık test yapısında mevcut ve şu ana kadar yayınlardan gördüğüm kadarıyla, kirli tırnakları, gizli yüzü ve Psişik’te kaybolma yeteneği ile şimdiye kadarki en rahatsız edici katillerden bir tanesi olacak.

Sadako, Scream’den Ghostface, Halloween’den Michael Myers ve Silent Hill’den Pyramid Head’den oluşan lisanslı katiller listesine katılacak. Ne yazık ki, bu karakterler Irridescent Shards, Dead by Daylight’ın oyun içi para birimiyle satın alınamaz. Bu nedenle, hayatta kalanları bir daha televizyon izlemekten korkutmak istiyorsanız, kendi cebinizden ödeme yapmanız gerekecek. Oyuna, Steam‘den ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.