Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

DC Universe Online Geliştiricisi Marvel Oyunu Yapıyor!

Twitch yayıncısı Tweet'ine göre DC Universe Online geliştiricisi Marvel oyunu yapacak.

DC Universe Online’ın geliştiricisi bir Marvel MMO yapıyor. Daybreak Game Company’den Austin’e göre, Teksas şubesinin en son adı olan Dimensional Ink Studios, bir yatırımcı sunumuna göre Marvel IP tabanlı çok oyunculu çevrimiçi oyun üzerinde çalışıyor.

Bu yatırımcı sunumu, ana şirket Enad Global 7 (EG7) tarafından belgeleri online olarak yayınlandı ve Twitch yayıncısı Miller Twitter hesabındaki paylaşımı tarafından fark edildi.

DC Universe Online Geliştiricisi Marvel’a Yapacağı Oyun Hakında Pek Detay Vermedi

Şimdiye kadar duyurulmamış bu MMO’nun geliştirilmesine, Cryptic Studios’un kurucu ortağı, City of Heroes’u tasarlayan ve yöneten Jack Emmert liderlik ediyor.

Şimdilik bildiğimiz tek şey bu ancak Daybreak Game Company’nin birkaç yıl önce bir Marvel MMORPG üzerinde çalıştığı bildirildi ancak görünüşe göre iptal edilmişti ve hatta 2018’in sonlarında bir dizi işten çıkarmalara yol açtı.

DC Universe Online

Marvel Universe Online daha sonra Cryptic’s Champions Online olarak yeniden doğdu. Gazillion Entertainment’ın Marvel Kahramanları 2013’te piyasaya sürüldü ancak 2017’nin sonlarında kapatıldı.

Yine de bu yeni Marvel MMO oyununun çıkış tarihi hakkında pek bir bilgi yok fakat yakın zamanda gelmesi çok zor. Yatırımcı sunum listesinde de görüldüğü gibi uzun vadeli projeler kapsamındadır. Bu oyunun çıkış tarihi için en erken 2023 olabilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.