Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bağlantılı Oyun:

DayZ 27 Mart’ta Xbox One Platformu İçin Yayınlanacak!

DayZ'nin Xbox One'a ne zaman geleceği belli oldu.

İlk kez 2013 yılın karşımıza çıkan DayZ, 2018’in Aralık ayında Steam’de bilgisayar oyuncularına tam sürüm olarak sunuldu. Yıllardır Steam’de oynanan yapım, konsollar için de duyurulmuştu. Oyunun PlayStation 4 platformuna ne zaman çıkış yapacağı bilinmezken bugün Xbox One platformu içi çıkış tarihi duyuruldu.

DayZ 27 Mart’ta Xbox One Platformu İçin Yayınlanacak 2

Çok oyunculu olarak oyuncuları hayatta kalma temalı bir dünyaya götüren DayZ, Steam’de oyuncular tarafından ‘karışık’ olarak değerlendirildi. Bilgisayar oyuncuları için 99.99 TL gibi bir fiyat etiketi ile yıllardır satılan oyun, 27 Mart’ta Xbox One platformu oyuncularına sunulacakmış. Bugün VGChartz’ın yapmış olduğu haber ile gündeme gelen yapım, yapılan habere göre 27 Mart’ta Xbox One platformu için lansmana çıkacakmış. Ağustos 2018’de Xbox One için de duyurulan yapım nihayet bir çıkış tarihi kazandı.

Çarpıcı grafikler eşliğinde 4K olarak oynanabilecek olan DayZ, hayatta kalma teması ile oyunculara sürükleyici bir atmosfer sunacak. Zombilerle mücadele edeceğimiz oyunda aksiyon ve gerilim hat safa da yer alıyor. Xbox One platformu oyuncularını da sürükleyici bir dünyaya götürecek olan yapım, 27 Mart itibari ile Xbox One’da oynanabilir olacak.

DayZ - Every Day is a New Story (Cinematic Trailer)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.