Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Days Gone PS4 Sürümüne Sürpriz Bir Güncelleme Geldi

Aksiyon-macera oyunu Days Gone, PlayStation 4 için minimum hata düzeltmelerine yönelik bir yama güncellemesiyle hayranlarını şaşırttı.

Aksiyon macera oyunu Days Gone üç yaşına girdi. Topluluğunun bazı bölümleri aktif olmaya devam etse ve ikinci oyunu istese de, lansmandan sonra oyuna çok fazla içerik eklenmedi ve destek verilmedi. Şimdi Bend Studio, oyundaki küçük hataları ve sorunları düzelttiği iddia edilen yama ile PlayStation 4 için bir güncellemeyle hayranları şaşırttı.

Üç yıl önce piyasaya sürülen Bend Studio’nun markası, PlayStation’a özel olarak PS4 üzerinden kullanıma sunuldu. Bununla birlikte stüdyo, eklenen bir Hayatta Kalma modu ve ekstra oyun içi zorluklar için çok fazla lansman sonrası içerik üretmedi. Dahası Days Gone’un PC için piyasaya sürülmesi ile oyun, daha erişilebilir platformdaki kullanılabilirliği sayesinde, özellikle zombi hayatta kalma oyunlarının büyük hayranları olan oyunculara hitap ettiğinden, popülerlik ve oyuncu sayısında yeniden alevlenme yaşadı.

Days Gone 1.81 Güncelleme Notları

Days Gone

Bu yıl ekim ayında yayınlanan Days Gone 1.80 güncellemesiyle hayranlarının çoğu, oyunlarını yakın zamanda başlatmışlarsa bir indirmenin mevcut olduğunu görünce şaşırdı. Reddit‘te birkaç topluluk üyesi, en son yama tarafından hangi değişikliklerin getirilmiş olabileceğini tartışmak için başlıklar açtı ancak hem Bend Studio hem de Sony, güncellemenin uygulanmasından bu yana herhangi bir resmi yama notu yayınlamadığından, subReddit dizilerindeki her şey yalnızca hayran spekülasyonu olarak kaldı.

Bazı Days Gone hayranları, Pokemon Sword ve Shield gibi birçok oyunun oyun içi tatil etkinlikleri uyguladığı göz önüne alındığında, yeni PS4 güncellemesinin sezonluk tatillerle bir ilgisi olabileceğine dikkat çekti. Oyuncular, güncellemeden sonra oyunda bulunan Noel ışıklarının yandığına dikkat çekti ancak diğerleri teoriyi iptal etti. Bu ışıkların her zaman en son 1.81 yamasından önce de yandığı açıklandı. Diğerleri, güncellemenin yalnızca kararlılık sorunlarına odaklandığını söylerken, diğer yeni siteler belirli tür ekranlarda veya TV’lerde artan veya kaldırılan siyahlarla ilgili sorun düzeltmelerinden bahsetti.

Days Gone – Story Trailer | PS4

Geliştiriciler, hayranlara en son güncellemeye yönelik resmi yama notları sağlayana kadar, Days Gone oyuncularının indirmenin ne için olduğunu tahmin etmeye devam etmesi gerekecek. Bend Studio’nun yeni bir marka ile ne kadar meşgul olduğu göz önüne alındığında, geliştiriciler tarafından resmi bir açıklama yapılması biraz zaman alabilir.

Özellikle hayranlar video oyunu için resmi bir açıklamanın yapılmasını bekliyor gibi göründüğünden, haberlerin yakında topluluğa verilmesini umuyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.