Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Darksiders III’ün Yeni Bir Videosu Yayınlandı!

Darksiders III’ün yeni videosu oldukça tempolu.

27 Kasım 2018’de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapacak olan Darksiders III yeni yayınlanan video ile oyuncuların ilgisini çekecek.

Darksiders III’ün Yeni Bir Videosu Yayınlandı 2

Gunfire Games tarafından geliştirilen yapım konsol ve oyuncuları aksiyona ve gerilime doyuracak. Karanlık atmosferi ile oyunculara gerilim yüklü bir atmosfer sunacak olan oyunda çok sayıda farklı boyutlarda devasa yaratıklar yer alacak. Unreal Engine oyun motoru ile geliştirilen yapım 2018 yılına damga vurması beklenen oyunlar arasında gösteriliyor. Yeni yayınlanan video ile oyunculara oyun içerisi tanıtıldı.

Yaklaşık 6 dakikalık bir oynanış videosu çeken IGN, oyun içerisinde bizleri nasıl bir atmosferin beklediğini hem anlattı hem de gösterdi. Oyun içerisinde ikinci bakış kamera açıları ile bayan bir karakteri canlandıracak ve onun üstün yetenekleri ile yaratıklara karşı mücadele edeceğiz. Açık dünya oyunu olarak karşımıza çıkacak olan oyunda görsel efektlerde oldukça hoş bir atmosfere sahip olacak. Kaliteli grafiklerin yer alacağı oyun da çok sayıda farklı görev de bizlere sunulacak. Aksiyon ve macera oyunlarına daha hareketli bir atmosfer getirecek olan Darksiders III, 27 Kasım 2018’de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapacak.

Darksiders 3 Developers Show Off Environmental Puzzles - IGN First

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.