Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Darkfall: Rise Of Agon 5 Mayıs’ta Çıkıyor

Sonuna kadar açık dünya sunacak olan oyun Mayıs ayının ilk günlerinde piyasada olacak.

İnsanı ateşleyen fragmanının resmi Youtube hesaplarında yayımlanmasının ardından MMO severlerin oltasına takılan ve Aralık 2016’dan beri erken erişimde olan Darkfall: Rise Of Agon için piyasaya çıkacağı tarih 5 Mayıs 2017 olarak açıklandı. Oyun, Big Picture Games tarafından geliştiriliyor.

darkfall rise of agon

Sonuna kadar açık dünya diyen Darkfall: Rise Of Agon, isterseniz gemiler inşa edebileceğiniz, istemezseniz kimselerin canını yakmak zorunda olmayacağınız, kocaman kocaman şehirlerin mimarisini sıfırdan yaratabileceğiniz bir oyun olacak. Bir MMO’dan, RTS’den ve FPS’den de daha fazlası olarak tanımlanan oyun büyük bir harita sunacak. Saydığımız tarz oyunların hepsinin özelliklerini aynı anda içerecek ve daha fazlasını da barındıracak. Biz fragmanın yalancısıyız.

Ayrıca Darkfall’da herhangi bir sınıf sınırlaması da bulunmayacak. Kendinize bir silah, bir kostüm bulduğunuz zaman açık dünyanızı inşa etmek için sonuna kadar özgür olabileceksiniz. Sandbox yani kum havuzu terimi ile sınıflandırılan oyunlardan biri olan Darkfall, MMO dünyasında da özgürlüğüne düşkün olan oyuncuları tatmin edeceğe benziyor. İstediğiniz dağa tırmanabilir ya da ormanlarda kaybolabilirsiniz. Darkfall aleminde ne yapacağınız ve kim olacağınızı belirleyen herhangi bir kural bulunmayacak.

Darkfall: Rise Of Agon’ın internet sitesine buraya tıklayarak erişebilirsiniz. Oyunun yayımlanmış resmi fragmanı da aşağıdaki ekranda görüntülenebilir.

Rise of Agon - Game Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.