Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dark Passage’ ın Yıldız İsmi Elwind Ayrıldı

League of Legends' ın en büyük Türk takımlarından Dark Passage' ın üst koridor oyuncusu Elwind, takımdan ayrıldı

Dark Passage’ ın bundan 2 yıl öncesi ile alakası olmadığını az çok biliyoruz. Eski kadroyu özlemiyor  değilim. Dark Passage’ de birer birer ayrılık rüzgarları esiyor. Son olarak takımın üst koridor oyuncusu Elwind ile de yollar ayrıldı. 2 sezondur şampiyon olan takımda oynayan Elwinde, Dark Passage’ ın Facebook sayfası tarafından resmi açılama ile yolların ayrıldığı kesinleştirildi. resmi açıklama geldi.

r6E8A3

 

Kontratı Kasım ayında sona eren ele avuca sığmayan Üst Koridor oyuncumuz Elwind ile yeni sezon için anlaşamadığımızı ve devam edemeyeceğimizi üzülerek sizlere duyuruyoruz.

2 sene beraber şampiyonluk yaşadığımız, takımı için her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan, hem insan hemde oyuncu olarak çok sevdiğimiz Kaan’a emeği için teşekkür ediyor ve yeni sezonda başarılar diliyoruz.

Güle güle MumuMumukemmel Elwind!

Elwind gibi bir oyuncunun yer bulamama durumu yok gibi bir şey. Hatta dedikodular ortada dolaşmaya başladı bile. Şu sıralar Crew Esports tarafından resmi bir açıklama gelmedi. Çok yakında Elwind’ in yeni takımını öğrenebileceğiz. Sabırsızlıkla bekliyoruz. 

Elwind hakkında samimi bir şeyler söylemek gerekirse Dark Passage’ da en sevdiğim oyuncuydu. Oyun oynamasının yanında samimi kimliği ile beni kendine çeken bir kişilikti. Yeni takımına girdiği zaman yeni takımıda hemen buradan öğrenebileceksiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.