Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Daemon X Machina 1.2.0 Güncellemesi Yayınlandı!

Daemon X Machina yeni güncellemesi ile yeni bir patron savaşçı aldı.

Marvelous Entertainment tarafından geliştirilen Daemon X Machina günümüzde Nintendo Switch platformunda oynanmaya devam ediyor. Eylül 2019’da Nintendo eShop üzerinde yayınlanan oyun yeni bir güncelleme aldı.

Daemon X Machina 1.2.0 Güncellemesi Yayınlandı 2

Yayıncılığını Nintendo’nun yaptığı Daemon X Machina aksiyon yüklü yapısı ile beklentileri karşıladı. 4 oyuncuya kadar koop olarak oynanabilen yapım robotik tarzda savaşlara ev sahipliği yapmaya devam ederken yeni bir güncelleme duyurusu ile gündeme geldi. 1.2.0 sürüm numarasına sahip olan yeni güncelleme oyuna dair bazı yeni içerikler getirdi.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz detaylara göre 1.2.0 sürüm numaralı güncelleme oyun içerisine bazı geliştirme ekipmanları getirirken bunlara ek olarak yeni bir patron savaşçıyı da oyuncuların beğenisine sunmuş. Yeni patron savaşçının adı Zelcroa olarak belirlenmiş.

Geçtiğimiz ay aldığı güncelleme ile oyunculara Versus modunu sunan yapım, şu sıralar 1v1 ve 2v2 gibi savaşlara ev sahipliği yaparken yeni güncelleme ile oyuna gelen yenilikler yapılan savaşları daha da kızıştıracak gibi görünüyor.

Şuanda sadece Nintendo Switch platformunda oynanan yapım ilerleyen aylarda çeşitli DLC paketleri ile oyunculara yeni içerikler sunmaya devam edecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.