Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cyberpunk 2077’nin Harita Boyutu Belli Oldu!

Cyberpunk 2077 harita görseli sızdırıldı.

Nisan 2020’de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda oyuncuların karşısına çıkacak olan Cyberpunk 2077 oldukça zengin bir dünyaya sahip olacak. Merakla beklenen yapım bugün harita boyutu ile gündeme geldi.

Cyberpunk 2077’nin Harita Boyutu Belli Oldu 2

Zengin içeriği eşliğinde oyunculara çeşitli aktiviteler de sunacak olan Cyberpunk 2077 en ufak bir gelişme de gündeme gelmeye devam ediyor. Devasa bir dosya boyutuna sahip olması beklenen yapım bugün de harita boyutu ile gündeme geldi.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz harita detaylarına göre oyunun haritasına ait bir görsel paylaşılmış. Oyun içerisinde yer alacak olan Night City haritasına dair yeni bir görsel internette paylaşılırken bu görselin oyunun kitap kapağından alındığı ifade ediliyor. Görselde oldkça geniş bir alana yayılmış yerleşim yerleri, kıyı sahilleri, yollar, şehir planlaması gibi bilgilere erişmek mümkün.

Oyun dünyasının en yüksek gökdelenlerine de ev sahipliği yapacak olan oyun Night City haritası ile oyunculara keşfedilebilir sonsuz bir içerik sunacak. Oyuncular harita içerisinde yarışlara katılabilecek, boks maçlarında boy gösterebilecekler.

Cyberpunk 2077 16 Nisan 2020’de oyuncuların beğenisine sunulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.