Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cyberpunk 2077’nin Demo Oynanış Videosu Yayınlandı!

Cyberpunk 2077’nin oynanış videosu yayınlandı.

Henüz çıkış tarihi belli olmayan Cyberpunk 2077’nin demo versiyonuna ait 48 dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı.

Cyberpunk 2077’nin Demo Oynanış Videosu Yayınlandı 2

REDengine 4 oyun motoru ile geliştirilen Cyberpunk 2077, rol oyunu olarak karşımıza çıkacak. PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için geliştirilen yapım, geçtiğimiz hafta düzenlenen Gamescom 2018’de de oyuncuların karşısına çıktı. Hakkında uzun süredir konuşulan oyun aksiyon ve gerilim yüklü atmosferi ile oyuncuların beklendisini fazlasıyla karşılayacak.

CD Project RED tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077, E3 2018’de de en çok ilgi çeken oyunlardan birisi olmuştu. Oyunculara 48 dakikalık bir oynanış videosu sunan geliştirici ekip, oyun içerisine geniş açılar ile bakıyor ve oyunculara çeşitli bilgiler veriyor.

Patlamaların yaşandığı tozun dumana karıştığı oyunda birbirinden farklı alanlarda mücadele edeceğiz. Mekaniklerin oldukça sağlam olacağı oyunda takım arkadaşlarımız ile hareket edecek, hikaye eşliğinde ilerlemeye çalışacağız. Yer yer diyalog özelliklerinin yer aldığı oyunda sık sık görevler yapacak ve tehlikeli anlar yaşayacağız. Demo oynanış videosu ile oyuncuları heyecanlandıran CD Projekt RED, Cyberpunk 2077’yi ne zaman yayınlayacak şuan için bilinmiyor.

Cyberpunk 2077 PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için yayınlanacak.

Cyberpunk 2077 Gameplay Reveal — 48-minute walkthrough

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.