Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cyberpunk 2077′ de Uçan Arabaları Sürebileceğiz

Cyberpunk 2077' de uçan arabalar olabilir. Ayrıca, şirket, Cyberpunk 2077 için yeni geliştiriciler arıyor.

CD Projekt Red’ in yeni gözbebeği olacağını düşündüğümüz, hepimizin sabırsızlıkla beklediği Cyberpunk 2077′ de uçan arabalar olacak. Resmi bir açıklama gelmiş durumda olmasa dahi, NeoGAF kullanıcısı Nirolak tarafından ortaya atılan bu iddia oldukça mantıklı bir durum diyebiliriz. CD Projekt Red stüdyosunun Varşova ayağına, oynanabilirlik programcısı arandığı belirtilmiş. Bu işin tanımında yer alan bilgide, “Araçlarla ilgili kodların yer alan bütün mimarisi ve bu araçları sürme ve bu araçlarla uçma fiziğini yaratmak” şartlarını koyan CD Projekt Red, bu ilandan, Cyberpunk 2077′ de uçan arabalar olacağını farkında olmadan belirtiyor olabilir. CD Projekt Red’ in Varşova’ da ki stüdyosunun şu anda Cyberpunk 2077 ile ilgilendiğini bildiğimiz için bu düşünceye varmak çok da zor değil.

9

Ayrıca bununla birlikte CD Projekt Red’ in sitesinde yer alan bir ilan daha var ki, şirket bu ilan ile bir hayli büyümeyi hedefliyor olabilir. İlana göre CD Projekt Red, Krakow’ da ki stüdyoyu iki veya üç katına çıkartmak istiyor. Krakow, Varşova gibi stüdyolarla iş birliği halinde, şirketin en önemli ürünlerini geliştiriyor. Şu an için en önemli ürünün Cyberpunk 2077 olduğunu söyleyebiliriz. CD Projekt Red’ in Krakow stüdyosunda çalışan 30 kişi olduğu düşünülüyor. Ancak CD Projekt Red, bu sayıyı yakın bir zamanda 60 ile 90 arasında bir sayıya çıkartmayı hedefliyor.

cyberpunk 2077 teaser trailer games004

Cyberpunk 2077, CD Projekt Red’ in en ünlü oyunu The Witcher 3′ den daha fazla geliştirici ile geliştiriliyor. Yeni işe alınacak takım arkadaşları ile birlikte Cyberpunk 2077′ nin çalışmaları bir hayli hızlanacakmış gibi duruyor. Merakla bekliyoruz.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.