Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cuphead 4 Milyon Satış Rakamlarına Ulaştı!

Cuphead deli gibi satmaya devam ediyor.

2017’nin Eylül ayında lansmana çıkan ve çıkar çıkmaz oyuncular tarafından adeta bir tutku haline dönüşen Cuphead güncel satış rakamı ile yine dudakları uçuklatıyor. 2018 yılında 2 milyondan fazla sattığı belli olan yapım günümüzde 4 milyon satış rakamına ulaşmış.

Cuphead 4 Milyon Satış Rakamlarına Ulaştı 2

Studio MDHR Entertainment Inc imzası ile geliştirilen Cuphead, 2017 yılında Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformunda lansmana çıkmıştı. Steam’de 31.00 TL gibi cazip bir fiyat etiketi ile satışlarına devam eden yapım, oyuncular tarafından da ‘son derece olumlu’ olarak ifade edildi. Oyunculara sunduğu rengarenk bir dünyada çizgi film tadında bir deneyim yaşatan oyun ortak bir ekranda iki oyuncu tarafından oynanabiliyor.

PC Games N’in haberine göre 2017 model olan Cuphead günümüzde 4 milyon satış rakamlarına ulaşmış. Yayınlandıktan bir kaç ay sonra 1 milyon satış rakamına ulaştığı belirtilen oyunun günümüzde 4 milyon satış rakamına yaklaştığı ifade edilmiş. Daha doğrusu yayınlanan bir raporda oyunun 4 milyondan fazla sattığı ifade ediliyormuş.

Oyunun Steam üzerindeki başarısı göz önüne alındığında oyunun 4 milyondan fazla sattığı şaşırtıcı bir sonuç değil. Oyun tüm platformlarda satmaya devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.