Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

CS GO Uçma Kodu Nedir, Nasıl Kullanılır?

Günümüzün en popüler olan FPS oyunu CS GO uçma kodu nedir ve nasıl kullanılır? Noclip komutu tuşa atama nasıl yapılır? Bütün sorularınızın cevabını adım adım anlattık.

CS GO uçma kodu arıyorsanız, doğru yere geldiniz, bugün size CS GO’da nasıl uçacağınızı göstereceğiz. Şaka değil, Counter-Strike: Global Offensive, ne kadar gerçekçi veya gerçekçilik eğilimli olmaya çalışsa da, farklı durumlarda kullanıcılarının uçması gibi özelliklere izin veren bir yapım.

CS GO’da kuş kadar özgür olmak ve haritaları tamamen farklı açılardan keşfetmek için ne yapmanız gerektiğini öğrenmek için içeriğimizi mutlaka okuyun. CS GO hile kodları kullanarak uçabilirsiniz. Noclip kodu olarak bilinen CS GO uçma kodu hakkında bilmeniz gereken her şeyi derledik.

CS GO Uçma Kodu

CS GO – Nasıl Uçulur?

Bu gibi abartılı ayarların çoğunda olduğu gibi, tek başınıza veya botlarla oynadığınızda bu mümkün. Bir atölye haritası kullanmıyorsanız veya rcon komutlarına erişimi olan bir sunucunuz yoksa, hile komutlarını etkinleştirmenin ve oyunun mekanikleriyle uğraşmanın tek yolu bu. CS GO hile kodu veya uçma kodu kullanmak için tek oyunculu oyunda olmanız gerek.

CS GO Uçma Kodu: Noclip Nasıl Açılır?

Uçmak ve karakterinizi oyunun fiziğinden tamamen ayırmak için şu adımları uygulamanız yeterli olacak.

  • Oyun seçeneklerinden konsolu etkinleştirin.
  • Botlarla oynayacağınız bir oyun açın.
  • Konsolu açın. (‘~’)
  • Hile komutlarını etkinleştirmek için sv_cheats 1 yazın ve Enter’a basın.
  • Daha sonra açılan konsola noclip yazın ve uçmaya başlayın.
CS GO Uçma Kodu

Noclip Tuşa Atama: Tek Tuşla Uçmak

Bu komutu yürütmek için özel bir tuş da kullanabilirsiniz. Noclip tuş atama için adımlarımızı izleyin.

Noclip sadece sizi uçurmakla kalmayacak, aynı zamanda çarpmayı da devre dışı bırakacak. Yani artık nesneler ve yüzeylerle çarpışmayacaksınız. Bu, haritanın yapısını analiz etmek, alternatif yollar aramak, başkalarına öğretmek ve hatta paskalya yumurtaları aramak için harika bir özellik. Noclip tuş atama için yapmanız gerekenler:

  • Konsolu açın.
  • Daha sonra konsola bind t “sv_cheats 1; noclip” yazın.

Bu komutu girdikten sonra CS GO uçma kodu kullanmadan, özel bir oyunda olduğunuz sürece T’ye basınca otomatik olarak sv_cheats komutu 1 olacak ve uçma yeteneğiniz aktif edilecek. Yani tekrar tekrar kod girmenize gerek kalmayacak. Bu arada T harfini istediğiniz harfle değiştirebilirsiniz.

  • bind n “noclip”

Bu kodu kullanırsanız yine uçma kodunu aktifleştirmiş olacaksınız ancak öncesinde sv_cheats 1 yazmanız gerekeceğini belirtelim. İki kodu da kullandığınız sürece yine tek tuş ile açıp kapatabileceğinizi de söyleyelim.

CS GO Uçma Kodu

CS GO uçma kodu nasıl kullanılır rehberimizin sonuna geldik. Uçmak, normal CS GO deneyiminin bir parçası olmasa da, Noclip kodu kullanmak veya yerçekimini sıfıra indirmek için yukarıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz. Umarım rehberimiz sizler için faydalı olmuştur. Kafanıza takılan tüm noktaları yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Ayrıca CS GO Wall Hack Nasıl Yapılır? En İyi SV_CHEATS Komutları içeriğimize göz atmayı da unutmayın. Ayrıca oyundaki FPS değerinizi görmek için CSGO FPS Kodu: CSGO’da FPS Nasıl Görülür? içeriğimize de göz atabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.