Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Crytek PSVR İçin Çıkardığı Oyunu PC’ ye Getiriyor

Crytek, ayağa kalkmak için ilk hamlelerine başladı. PSVR oyununu PC platformuna çıkartıyor.

Bildiğiniz gibi sahibi Türk kökenli 3 Türk olan Crytek’ te bu aralar işler pek de iyiye gitmiyor. Hatta, geçen gün yaptığımız haberde birçok ekibini kapatma kararı aldığını belirtmiştik. Crytek, bundan sonra politika değiştirecek ve odak noktalarını farklı yönlere çevireceklerdi. Bütün firma olduğu gibi oyun geliştirmeye önem verdiler. Diğer projeler ortadan kaldırıldı. Ancak bu kadar hızlı olacağını da beklemiyorduk.

screen2 noscale

Projeleri hayata geçirmeye başlayan Crytek, ilk olarak PSVR için geliştirilen VR oyunu Robinson: The Journey’ nin Oculus Rift için de yayınlanacağı açıklandı. Şu an için HTC Vive ve diğer gözlükler için herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Özellikle grafikleriyle dikkat çeken oyun, en iyi VR oyunlarından birisi olacak gibi duruyor. Oyunda, yabancı bir gezegene kazara düşen genç bir kaşifi oynuyoruz. Gezegen, bizim gezegenimizin, bizden önce yaşayan sakinlerinin fazlasıyla olduğu bir gezegen. Dinozor.

maxresdefault 14

Sci-Fi temalı bir oyun olan Robinson: The Journey ile biraz olsun para akışı sağlamaya çalışacak olan Crytek, gerçekten çok kaliteli bir oyun ortaya koymuş. 

 

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.