Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Crysis Remastered’ın Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Geçtiğimiz aylarda duyurulan ve yarın YouTube üzerinden prömiyeri yapılacak olan Crysis Remastered'ın çıkış tarihi sızdırıldı. Sızıntıya göre oyun 23 Temmuz 2020 tarihinde piyasaya sürülecek.

Bugün yaptığımız haber’de Crysis’in geliştiricisi olan Crytek’in yarın Crysis Remastered’ın çıkış tarihini açıklayacağını bildirmiştik. Ancak Microsoft Store’un listelerinden sorumlu biri oyunun yayınlanma tarihinin yanı sıra bazı ekran görüntülerini de gösterdi.

Crysis Remasteredın Çıkış Tarihi Sızdırıldı 1

Crysis Remastered, 26 saat içinde bir YouTube oyun prömiyeri ile resmi olarak açıklanacak . Bununla birlikte, hayranlar, oyunun görünümü ve çıkış tarihi hakkında Microsoft Store’daki bir liste ile ipucu verildi.

Listeye göre, Crysis Remastered 23 Temmuz 2020’de yayınlanacak. Oyunun dosyaları Xbox One’da 7.01 GB alan gerektirecek. Crysis Remastered, HDR ve 4K görseller için destek sunacak, ancak oyunun çok oyunculu bir geri dönüşü olmayacak. PC, PlayStation 4, Switch ve Xbox One için Crysis Remastered başlatılacak.

Oyun sızdırılmış olmasına rağmen yarın yapılacak olan YouTube yayını ile birlikte oyunun tam detaylarına erişmiş olacağız. Oyuncular uzun zamandır yeni bir Crysis oyunu bekliyorlardı ancak Remastered versiyonu da sanırım bir nebze olsun oyuncuların isteklerine cevap verebilir.

Crysis Remasteredın Çıkış Tarihi Sızdırıldı 2

Microsoft Store‘da yayınlanan açıklamada: “Crytek’in klasik birinci şahıs nişancı, aksiyon dolu oyunu, sandbox dünyası ve ilk kez sevdiğiniz heyecan verici epik savaşlarla geri döndü” yazıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.