Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Crusader Kings II Steam’de Tamamen Ücretsiz Oldu!

Crusader Kings II PC için artık ücretsiz oldu.

Bilgisayar platformu için 2012’de yayınlanan ve oyuncuları ortaçağ temalı bir strateji dünyasına götüren Crusader Kings II’den güzel haberler gelmeye devam ediyor. Oyun Steam üzerinde tamamen ücretsiz oldu.

Crusader Kings II Steam’de Tamamen Ücretsiz Oldu 2

Paradox’un başarılı oyunlarından bir tanesi olan Crusader Kings II normalde 59.00 TL fiyat etiketi ile satışlarına devam ediyordu. Steam’de oyuncular tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen ve milyonlarca adet satmayı başaran yapım artık bilgisayar platformu oyuncularına ücretsiz olarak sunulacak. Dileyen oyuncular hemen oyunu ücretsiz olarak Steam’den indirebilirler.

PDXCON kongresini oyuncuları ile kutlama kararı alan Paradox Interactive, 59.00 TL değerine sahip strateji oyunu olan Crusader Kings II’yi ücretsiz olarak sunma kararı aldı. Birbirinden farklı tek oyuncul ve çok oyunculu modların yer aldığı yapım 2012 yılından bu yana bilgisayar oyuncuları tarafından oynanmaya devam ediliyor.

Sayısız içerik paketi ile oyuncularına sürekli yeni içerikler sunan oyun, tüm genişleme paketlerini de 21 Ekim’e kadar yüzde 50 indirimle satmaya devam ediyor.

Türkçe dil desteğinin yer almadığı oyunu Steam kütüphanesine ekleyen oyuncular, oyuna sonsuza dek sahip olacaklar.

Crusader Kings II - Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.