Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Control’ün Yeni Modu Expeditions Ücretsiz Olarak Yayınlandı!

Control oyuncularına ücretsiz yeni bir mod sundu.

2019’un en iyi  oyunu seçilen Control yeni gelişmeler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Hem konsol hem de bilgisayar platformundaki başarısı ile milyonlarca satan yapım yeni ve ücretsiz bir güncelleme aldı.

Control’ün Yeni Modu Expeditions Ücretsiz Olarak Yayınlandı2

Bilgisayar sürümü Epic Store üzerinde oyuncuların beğenisine sunulan Control bu yıl oldukça güzel anlara ev sahipliği yaptı. Aksiyon yüklü yapısı ile oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran yapım, 27 Ağustos 2019’da lansmana çıkmıştı. 1 yıl boyunca Epic Store üzerinde satışlarına devam eden yapım önümüzdeki yıl Steam oyuncularına da sunulacak. Başarılı satışları ile 2019’un en iyi oyunu olarak seçilen Control yeni bir mod duyurusu ile oyuncuların yüzünü güldürdü.

PC Gamer’ın haberi ile edindiğimiz detaylara göre oyuna gelen en son güncelleme ile yeni bir mod oyuna eklenmiş. Bu modun adı Expeditions olarak belirlenirken modun ücretsiz olarak oynandığı bilgisi verilmiş. Ana hikâyeyi bitirmiş olan oyuncuların epey ilgisini çekecek olan yeni mod tüm oyuncular için ücretsiz olarak yayınlanmış.

Expeditions modunda oyunculara yeni zorluklar da sunulmuş. Çeşitli görevler eşliğinde oyunculara sunulan zorluklar üç kademeden oluşuyormuş.

Control Expeditions Launch Trailer [ESRB]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.