Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Control Türkçe Yama Nasıl Yüklenir ve Kurulur?

Remedy Entertainment'ın en yeni oyunlarından birisi olan Control'un Türkçe yamasını paylaştık. Kurulum detaylarını da anlattık.

Metroidvania türünü alıp büyük bütçeli ve üç boyutlu bir hale en iyi uyarlayan yapımlardan biri olan Control, dili oldukça ağır bir oyun. Control Türkçe yama ile oyunu ana dilimizde rahatça anlayarak oynayabileceksiniz.

Kullandığı ağır anlatım dili ile İngilizce bilenleri bile yoran bu Control, anlamları hiçbir şekilde bozulmadan, en iyi şekilde Türkçe’ye kazandırıldı. İlk önce 10 Haziran’da Epic Games Store‘da ve daha sonra 1 Kasım’da Amazon Prime Gaming‘de ücretsiz olan Control’u bu çeviri ile rahatlıkla oynayabilirsiniz. Control Türkçe yama hem orijinal hem de korsan sürümler ile uyumlu.

Control Türkçe Yama Nasıl Kurulur?

Control Türkçe Yama

Öncelikle belirtelim ki Control Türkçe Yama Epic ile tamamen uyumlu. Bunun yanı sıra bu Türkçe çeviri içerisine Foundation DLC ve AWE DLC dahil. Yani Control Ultimate Edition ile gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Türkçe yama kurulumu için aşağıdaki adımları izleyin:

  • Öncelikle Control’un kurulu olduğu klasöre girin.
  • İndirdiğiniz arşivin içerisinde “data_packfiles” içerisindekileri oyunun klasörüne atın.
  • Gelen tüm değiştirme uyarılarını kabul edin.
  • Yama kurma işlemi tamamlandı. Oyunun altyazılarını açmayı ve dil seçeneklerinden ‘Türkçe’ seçmeyi unutmayın.

Control Türkçe Yama İndirme Linki

Control Türkçe Yama

Control Türkçe yamayı indirmek için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz. Son olarak aşağıda yama notlarını kontrol ettikten sonra Türkçe oyun keyfini çıkarabilirsiniz.

  • Yukarıda da belirttiğim gibi Foundation ve AWE DLC dahil. Böylece, ana oyun ve iki DLC ile birlikte oyun yüzde 100 olarak çevrildi.
  • Yamanın kesin olarak çalıştığı sürümler Steam’deki Control Ultimate Edition ve Epic Games’deki son sürüm. Korsan ile uyumlu olduğunu düşünüyoruz ancak denemedik.
  • Bu yama ‘Aura Çeviri’ ekibi tarafından yapıldı.
Control - Official Gameplay Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.