Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

‘Constantine’ Dizisi Geliyor: HBO Max’te Yayınlanacak

Gelen bilgilere göre HBO Max, DC Comics'in korku çizgi romanı Hellblazer'a dayanan yeni bir ‘Constantine’ dizisi geliştiriyor!

Yayın hayatına geçen yılın mayıs ayında başlayan abonelik tabanlı streaming yayın servisi HBO Max, Netflix’in liderliğindeki sektöre iddialı bir giriş yapmıştı.

WarnerMedia’nın sahip olduğu dizi ve filmleri kütüphanesinde barındıran platform, özellikle DC yapımları sayesinde kitlesini genişletmeye devam ediyor.

Variety’nin şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre HBO Max, yeni bir ‘Constantine’ dizisi üzerinde çalışıyor. Seride John Constantine karakterini canlandıracak aktör ise henüz bulunamadı.

Constantine dizisi HBO Max

Yürütücü yapımcılığını, şirketi Bad Robot aracılığıyla JJ Abrams‘ın üstleneceği dizi, halihazırda geliştirme aşamasında olan Justice League Dark serisinin bir parçası olacak.

Ayrıca dizinin, John Constantine’in gençlik yıllarını konu alacağı ve dini temalardan ziyade çizgi roman serisinin korku unsurlarına daha fazla odaklanacağı belirtiliyor.

Hangi DC karakterlerinin Justice League Dark serisine dahil olacağı henüz resmi olarak açıklanmadı, ancak Constantine de; Swamp Thing, Madame Xanadu, Deadman ve Doctor Mist gibi kahramanlar gibi çizgi roman ekibinin bir parçasıydı.

Constantine dizisi geliyor HBO Max

Büyük olasılıkla dizinin ana karakterleri, Justice League Dark’ta buluşmadan önce kendi spin-off dizilerinde boy gösterecekler.

John Constantine, geçmişte hem sinemada hem de televizyonda kendine yer bulmuştu. Fakat ikonik karakterin en ünlü uyarlaması hiç şüphesiz, başrolünde Keanu Reeves’in olduğu 2005 yapımı Constantine filmiydi. Yönetmenliğini Francis Lawrence’ın yaptığı film, dünya genelinde 230 milyon dolar gişe hasılatı toplamıştı.

‘Constantine’ dizisi hakkında bildiklerimiz şimdilik bu kadar. Projeye dair detaylar gün yüzüne çıktığı takdirde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.