Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Conqueror’s Blade 2 Kasım – 5 Kasım Tarihleri Arasında Test Edilecek!

Conqueror's Blade yarın test aşamasına giriyor.

Ne zaman çıkış yapacağı konusunda herhangi bir bilginin yer almadığı Conqueror’s Blade yakında PC oyuncularına sunulacak.

Conquerors Blade 2 Kasım – 5 Kasım Tarihleri Arasında Test Edilecek 2

Steam’de 25.00 TL olarak satılan yapım MMO oyunları arasına yakın bir zaman içerisinde katılacak. Booming Games imzası ile geliştirilen Conqueror’s Blade devasa çok oyunculu olarak oynanabilecek bir RYO oyunu olarak karşımıza çıkacak. Aksiyon ve stratejiyi de iç içe bizlere sunacak olan yapım, 4 farklı dil seçeneğine sahip olacak. Ne zaman yayınlanacağı henüz belli olmayan yapım 2 Kasım – 5 Kasım tarihleri arasında kapılarını test için oyunculara sunacak.

2 farklı harita ile teste açılacak olan oyunda 15v15 kuşatma testi yapılacak. Farklı karakterlerin karşımıza çıkacağı oyunda gerçek zamanlı savaşlara katılacağız. Oyuncular 15’e 15 kale kuşatmalarına katılacak ve oyunun sınırlı bir bölümünü test edecekler. Test süreci bölgelere ve saat dilimlerine göre farklılıklara sahip olacak. Test sürecine oyunu ön sipariş eden oyuncular katılabilecekler.

Gerçekçi savaşların yer alacağı yapım da aksiyon sahneleri bizlere en iyi şekilde sunulacak. Atlı ve yerel birlikler ile oyuncular kaleler kuşatabilecek, meydan muharebelerine katılabilecekler.

Test 2 Kasım Perşembe – 5 Kasım Pazartesi tarihleri arasında yapılacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.