Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Comanche 12 Aralık’ta Kapalı Alfa’ya Çıkacak!

Comanche ilk kapalı alfasına çıkmaya hazırlanıyor.

Çok oyunculu bir oynanış yapısına sahip olacak olan Comanche 2020’nin beklenen oyunları arasında yer alıyor. PvP ve fps yüklü bir oynanış yapısına sahip olacak olan oyun 12 Aralık’ta yani yarın kapalı bir alfa oynanışına sahip olacak.

Comanche 12 Aralık’ta Kapalı Alfa’ya Çıkacak 2

Alışılmışın dışında bir savaş deneyimini karşımıza çıkaracak olan Comanche gökyüzü savaşlarına ev sahipliği yapacak. Takım tabanlı olarak oynanabilecek olan yapım heyecan verici savaşları karşımıza çıkaracak. Çok sayıda farklı helikopter modellerinin de yer aldığı oyun da seçtiğimiz helikopterleri geliştirebilecek, daha etkili bir hale getirerek düşmanlara karşı kullanabileceğiz.

4v4 gerçek zamanlı savaşlara katılacağımız Comanche’de özelleştirilebilir içerikler de yer alacak. İnsansız hava araçları yani İHA’ların da yer alacağı oyunda rekabetçi bir yapı olacak. Oyuncular bir yandan helikopter kullanma yeteneklerini sınayacak diğer bir yandan da rakipler tarafından vurulmadan hayatta kalmaya çalışacaklar.

Oyun içerisinde oyuncular saldırı ve savunma gibi taraf seçebilecek, muhteşem özel yeteneklere erişebilecek rakipleri etkisiz hale getirmek için mücadele edecekler. Oyuncular yüksek manevra kabiliyetine sahip olan hava araçları kullanarak, birbirinden farklı oyuncuya karşı hayatta kalacaklar.

Comanche 12 Aralık’ta kapalı alfa’ya çıkış yapacak.

Minimum Sistem Gereksinimleri
  • İşletim Sistemi: Win 7 64
  • İşlemci: Intel Core i3-560 3.3 GHz / AMD Phenom II X4 805
  • Grafikler: AMD Radeon R7 360X veya NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
  • Sistem Belleği: 4 GB RAM
  • Depolama: 40 GB Sabit sürücü alanı
  • DirectX 11 Uyumlu Grafik Kartı

Comanche Official Reveal Trailer - Gamescom 2019

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.